18 syyskuuta 2016

PARASTA TÄLLÄ VIIKOLLA x6


Syksy koleus ja takkatuli ♥. Onko rauhoittavampaa kuin tuli?

Aamulenkit Lukan kanssa. Vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakkaan, että lähden sängystä suoraan lenkille ilman aamukahvia. Nyt se on vaan niin virkistävää!

Viikunat ja paistetut porkkanat. Paras lounas tällä viikolla.  Salaattia ja paistettuja kasviksia. Porkkanat kuorineen viipaleiksi ja pannulle paistumaan, sekaan pilkoin myös kesäkurpitsaa. Nam!

Nuo rakkaat pojat. Vaikka toisella ripuli ja toisella oksennus. Enpä ole ennen luutunnut kahta kertaa päivässä. Niin ja pyykännyt noitten takia omia vaatteita.

Kunnon aamupalat. Kohta alan väsäämään aamupalaa yövieraille ja miehelleni. Smoothieta, tuoretta leipää, kananmunia, pekonia, tuoremehua.. niin ja monta kuppia kahvia.

Yllärivieraat. Just kiva, kun tullaan vain. Kysytään osoite ja tullaan 10 min päästä pihaan. Tai se että saa keskellä päivää täditettävältä soiton, että oletko kotona, tullaan kylään.

2 kommenttia:

  1. Tunnelmallista <3 Syksyistä <3 Syksy on omalla tavallaan ihanaa aikaa! Hyvää sunnuntain jatkoa sinne.. Koitahan pärjätä yllärivieraitten kanssa ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on ihanaa aikaa, tai tykkään kaikista vuodenajoista, niiden vaihtumisesta.. aina jotain uudenalkua.. Kiitos :). Ja yllärivieraat on niin parhaita :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.