09 syyskuuta 2016

PARIISIN TULIAISETKierrellessä pienempiä kujia upeitten vanhojen rakennusten välissä tuli vastaan tuo Aesopin liike. Niin ihana tunnelmallinen putiikki! Matkaan lähti kaunis käsirasvatuubi. Mitenkähän tuota raaskii käyttää..

Perjantaina ensimmäisenä suunnattiin Diptyquen liikkeeseen. Sen olin jo ennakkoon katsonut. Olen nimittäin jo kauan haaveillut noitten kynttilöitten tuoksuttelusta ja lopulta ostin sitruksille tuoksuvan kynttilän. Ja kylläpäs kotona tuoksui, kun avasin paketin. Siinäpä ne mun Pariisin tuliaiset oli.

Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Aesopin liikkeet ovat kyllä mielettömiä. Kaikki niin erilaisia. Mulla on aina tapana piipahtaa siellä nuuhkimassa ja pesemässä kädet :D Lontoossa. Harvoin lähden tyhjin käsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä olisi voinut ostaa vaikka mitä, joten ihan hyvä kun P oli mukana :D.

   Poista
 2. Voi sanoa että kohtuudessa olet tuliaisten ostossa pysynyt ;) Tuosta käsivoiteesta olen niin niin paljon haaveillut, se on kaunis ja kauniit kuvat olet tuliaisista ottanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla on tää tuliaisten osto aina tällaista. Toisissa kohteissa en osta mitään.. Se on ihanantuoksuistakin! Kiitos <3

   Poista
 3. Ihanat tuliaiset, ihan sieltä parhaasta päästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tällaiset tuliaiset on parhaita, vielä kotonakin tykkää <3

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.