17 syyskuuta 2016

TERASSIKALUSTEET TYÖHUONEESEEN

 
Terassin sohva siirtyi vasta harmaaksi maalattuun työhuoneeseen talveksi. Työhuoneessa olisi muuten todella tyhjää, nimittäin työpöydän ja työtuolin hankinta on edelleen tekemättä. Loistavastihan nämä työjutut tässä keittiön pöydälläkin sujuu.. Työpöytä tulee sitten tuohon sohvan vastapäätä. Hetken aikaa siinä oli tuo korkkinen pöytä, mutta se löysi jo toisen paikan talveksi. Sisustuskaverina pienin perheenjäsen. Niin rupesi itkettämään kun hetken olin poissa silmistä. 
 
Yhtä huonetta muutellessa sisustusvimma kasvoi niin paljon, että samalla tuli rymseerattua vierashuone ja käytävän pätkä. Yhden kalusteen laitoin toriin myyntiin ja seuraavana päivänä se jo käytiin hakemassa. Nopeaa toimintaa.. vähän kaikki, heh.

10 kommenttia:

 1. Upeat harmaat seinät ja tämä pikkukaveri! Niin suloinen <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sävy onnistui just! Ja niin on <3, molemmat niin suloisia ja rakkaita. Kiitos Jenna ja samoin sinne!

   Poista
 2. Voi tuota pienintä, kuinka suloinen tuo viimeinen kuva <3 Pitäisi päästä häneen tutustumaan pian! Ja instaan jo kommentoinkin että sopii harmaan ja beigen liitto niin täydellisesti! Kaunista ja ihanan väljää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siihen nukahti kun sisustin huonetta, hyvä olla lähellä :). Tuuhan käymään joku päivä! Eikö, loistavasti kävi nuo terassikalusteet tuonne.. tosin perjantaina taas vähän muuttui ;), nyt on vielä väljempää.

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tuo karvakaveri sulattaa kyllä sydämen <3 Minulla haaveissa tuo korkkipöytä tv-tasoksi opiskelijakämppään. Enää ei puutu kuin reissu Ikeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jossu <3. Ja niin tekee. Toivottaasti löydät vielä tuon saman pöydän, lähi ikeassa tuo oli viimeinen.. muistaakseni valmistus on lopetettu.

   Poista
 4. Seinät ovat hyvännäköiset ja suloinen pikku kaveri siellä tuijottelee <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat koirat taitaa olla tuollaisia linssiludeja <3. Tykkään kans nyt tuosta työhuoneesta taas enemmän. Vielä pöytä sinne niin voisin tehdä töitäkin siellä :).

   Poista
 5. Loistava väriyhdistelmä, kauniin utuista! Hauvelikin ihan sävy sävyyn... Ja hyvin näyttää terassikalusteet sopivan työhuoneeseenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! heh, hyvin mätsää meille koirulit ;). Hyvä kun lattian kans sävysävyyn kans niin ei karvat näy :D

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.