08 helmikuuta 2017

ASIAA VALAISIMISTA

vita eos, höyhenvalaisin, sisustus, vierashuone
vita eos, höyhenvalaisin, sisustus, vierashuone
sisustus, vita eos, höyhenvalaisin
sisustus, makuuhuone, vita eos, höyhenvalaisin
työhuone, valaisin, ikea sinnerlig

Vierashuoneesta uupui kattovalaisin ja päädyin ostamaan sinne samanlaisen höyhenvalaisimen kuin makuuhuoneessamme. Tykkään, että huoneissa on jotain yhdistävää, nyt ne on valaisimet. Niinpä olen miettinyt työhuoneeseenkin vastaavaa höyhenvalaisinta. Nimittäin tuo ikean valaisin on niin virheostos. Oikea mikreenivalaisin! Valaisin vähän heiluu ja samalla pienet kuviot seinällä heiluu.. Keskityppä siinä töitä tekemään, heh. Nuo höyhenvalaiset on niin pehmeät ja herkät. Ja ei siltikään pölypesiä, nimittäin ne on helppo puhdistaa hiustenkuivaimella.

8 kommenttia:

 1. Kaunis tuo höyhenvalaisin. Itse koen valaisimien hankkimisen todella haastavaksi projektiksi. Edelleen (7 vuoden jälkeen) meiltä puuttuu muutama valaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo höyhenvalaisimet on kauniita! No joo niin on jos ei mieleistä tule vastaan, niin meiltäkin vielä puuttuu tai no joo haaveilen tietyistä valaisimista mutta tykkään ostaa pikkuhiljaa ja makustella hetken onko se se oikea. Joihinkin tiloihin on pakko vaan saada valoa ja sit on tullut tehtyä tuollasia vähemmän järkeviä ikean valaisin ostoja :D

   Poista
 2. Mäkin haaveilin tai no haaveilen vieläkin minin huoneeseen! Valaiseeko hyvin vai onko enemmän himmeä tunnelmavalo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisee hyvin kun on oikein valaiseva poltin! Tuolla vierashuoneessa ei ole muuta valoa niin riittää kyllä. Makkarissa pitäisi vaihtaa valaisuteholtaan parempi valo ja enemmän valkoista valoa niin sekin olisi sit hyvä.

   Poista
 3. Itse haaveilen tuosta alemman kuvan valaisimesta, mutta toistaseks mennään näillä mitä on :) Haaveilu on onneks sallittua. Tämän postauksen nähtyä aloin katselemaan meidän olohuoneen valaisinta joka uuden järjestyksen myötä on muuten aika väärässä paikassa.. voi mies parkaa, kun kotiin tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se menee kohta myyntiin, koristeena hyvä mutta päällä en voi pitää koskaan. Täältä sais halvalla ;). Haha ;)

   Poista
 4. Oi, tykkään molemmista, höyhenvalaisimista ja tuosta IKEA valaisimesta. Hyvä vinkki tuo hiustenkuivaajalla puhdistus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun tykkään tuosta vaan silloin kun se ei ole päällä :D. Ihmettelin kerran tietokoneella et miten mulla heittää näin pahasti päässä.. heh valaisimen kuviot heilui seinällä keinuen..

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.