22 helmikuuta 2017

MINILOMALLA RUOTSISSA

vikingline grace, laivamatka, loma, lapset
masa mainio, leikkipuisto, loma, Tukholma
masa mainio, leikkipuisto, loma, Tukholma
masa mainio, leikkipuisto, loma, Tukholma
masa mainio, leikkipuisto, loma, Tukholma
viking line, sviitti, loma,
viking line, sviitti, loma,

Torstaiaamuna veimme koirat hoitoon ja vaihtarina saimme matkaan kolmevuotiaan tädiettäväni ♥. Ja kylläpäs lapsen koanssa matkustelu oli rentouttavaa ja helppoa! Tai sitten meillä oli vain täydellinen matkaseuralainen, heh. Turusta Tukholmaan yölaivalla ja pari yötä ystäviemme luona Ruotsissa ja sunnuntaina laivalla Helsinkiin.

Rentoa yhdessäoloa ystäväperheen kanssa, hyvää ruokaa, paljon leikkipuistoilua ja ulkoilua. Ei sitä enempää tarvitsekaan pieneen irtiottoon arjesta. Täydellinen miniloma.

Meidät oli tulomatkalla siirretty sviittiin. Aikamoinen ylläri oli! Iso hytti, jääkaappi täynnä juomia sekä aamupala huoneeseen. Nauroinkin siskolleni ettei S:lle tämän jälkeen ihan peruslomat riitäkään. Harmi vain, multa jäi aamupala välistä kun sairastin yön luultavasti norovirusta. Huh, onneksi oli iso hytti ja kaksi vessaa. Onneksi pienin matkalainen oli niin reipas. Huolehti ja kyseli automatkalla olenko jo parantunut ♥.

2 kommenttia:

  1. Aika keväiseltä vaikuttaa maisemat siellä olleen. Pienetkin matkat kyllä piristää kummasti tätä arkea. Hyvä, että tauti sattui vasta tulomatkalle, niistä kun ei koskaan tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siellä olikin, päivällä aurinkoa ja plussa-asteita eikä lumesta tietoakaan :). Täällä olikin sitten kunnon talvi vastassa lumitöineen! Tosiaan ja onneksi ei tarttunut muihin.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.