26 helmikuuta 2017

PARASTA TÄLLÄ VIIKOLLA


Innostuin ja onnistuin. Villasukan kantapään neulominen onnistui kolmannella kerralla ja hei sehän onkin helppoa! Kohta on villasukat jo valmiit.

Siskoni yllättäminen baby showereilla. Yllätykset ovat niin parhaita! Ilta hurahti niin vauhdilla jutellessa ja herkutellessa. Tyttö vai poika? Melonivaunut, helistintikkarit, muffinit, pikkupizzat, pientä naposteltavaa, lahjoja tulevalle äidille sekä pienokaiselle ja vaippakakku.
 
Työviikko meni vauhdilla maanantain mennessä vielä minilomalla. Olin niin sekaisin päivistä koko viikon ja onneksi se laivassa tullut mahatautikin meni päivässä ohi.

Yksivuotis-synttärit ♥.

Ja monet vieraat koiranpentuineen. Luka ja Miku saivat uuden ystävän ja Mikustakin kuoriutui sellainen boss.

Kaunista sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. naureskelin tulle sun kantapään helppoudelle :) mä yritin ja yritin, mutta en koskaan onnistunu kunnolla.. ja nuo melonivaunut on ihanat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kun neulominen oli vielä ala-ja yläasteella niin helppoa.. sit ne taidot vaan katosi ja nyt löytyi :D. Neuloin matkalla Turkuun autossa joten aikaa oli purkaa ja yrittää. Tosin mun mielestä se video-ohje ei ollut kyl kovin hyvä.. ohjeen mukaan ois pitänyt tulla erilainen.. Ne on upeat! Siskoni teki ne!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.