05 maaliskuuta 2017

VIIKON PARHAAT


magnolia
magnolia
char hansen & son, chihuahua
magnolia, interior, olohuone
magnolia, valokuvaus
päärynät, keittiö
päärynät
sisustus, ruokapöydällä, interior

Noudin kauan odotetun paketin. Ikuisuuden ehdin haaveillakin tuosta tuolista ennenkuin ostin sen. On se vaan täydellinen! Koirat taisi luulla että siellä on jotain syötävää, heh. Kuvia myöhemmin kunhan ehdin itse sitä ihailla tarpeeksi.

Maaliskuu, eli nyt alkaa kevät. Lauantaina ihan hämmästelin valoisuutta vielä lähemmäs kuutta. Olipas outoa pimeän talven jälkeen!

Magnoliaan tuli nuput ja kukat aukesi loppuviikosta. On se vaan todella kaunis kukkiessaan.. Eikä tarvinnut kukkia odottaa kuin puolitoista viikkoa. 

Lauantaina vietin kunnon leivontapäivää. Kahta suolaista piirakkaa ja suussasulavaa kakkua. Nam! Vieraita vartenhan minä vähän tarjottavaa leivoin.

Viikkoon mahtui yövieraskin ja vieraita koirakaverin kanssa. Kyllä "pojat" tykkäsi. Meillä yövieraat ei saa nukkua midenpään kuin me, siitä karvakorvat pitävät huolen. Kyllähän aamupusut pitää päästä antamaan! 

Suloiset pienet päärynät oli pakko ostaa. Ne toi niin mieleen kesän ja oman päärynäpuun tuotokset. Jotain kinuskisia uunipäärynöitä tekisi mieli tehdä..

8 kommenttia:

  1. Oi mitä kuvia, magnoliat ovat upeita! <3 Ja pianpian kuvia uudesta sisustustulokkaasta!

    Leppoisaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3. Magnolian ottaisin enemmän kuin mielelläni pihamaallekin kasvamaan, harmi kun ei menesty! heh, kuvaillaan ensi viikolla ;)

      Poista
  2. Ihania keväisiä kuvia ja maaliskuun alun tähtihetkiä!
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.