28 marraskuuta 2017

KARTIOVALKOKUUSI PUKEUTUI JOULUUN

kartiovalkokuusi, ideoita jouluun, rusetit
kardemummakahvi, ideoita jouluun, villa h blogi
kartiovalkokuusi, joulukuusi, joulukoristelu, ideoita jouluun

Kartiovalkokuusi pukeutui jouluun, kun koristelin sen pienillä solmimillani ruseteilla. Ostin ruokakaupassa käydessä minikuusen jouluntunnelmaa tuomaan. Ensiksi yritin koristella kuusta joulupalloilla, mutta ehei, ei ollut puhettakaan että painavat keraamiset joulupallot olisivat oksilla pysyneet. Niinpä otin esille nauhalaatikkoni ja askartelin pieniä hieman kimaltavia rusetteja kuusen oksille. Nyt kuusi ihastuttaa ruokapöydällä ja tuo joulun tunnelmaa. Nimittäin ei ole enää montaa päivää joulukuun alkuun. 

villa h blogi, kartiovalkokuusi, joulukuusi, joulukoristelu, ideoita jouluun
coffeetime, interior

Kardemumma kahvia ja ohuita joulupipareita, niitä menee vähän liikaakin tunnelmoidessa. Päiväkahvin päälle ripottelin kardemummaa mausteeksi, en nimittäin koskaan muista laittaa kardemummaa kahvinpurujen sekaan niinkuin siskoltani opin. Mutta ihanasti tuo tuoksua ja makua noinkin. Nyt vielä kuppiglögiä ja takkatulen äärelle.

12 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Tuollainen kartiokuusi pitää omaakin kotiini etsiä, kun isoa joulukuusta ei kotiin mahdu. Ja niin suloiset nuo rusetit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älyttömästi Lottta ♥. Ostin tuon cittarista täältä. Ja rusetit tuo kyllä ihanaa ilmettä! Meille tulee kyllä myös joulukuusikin.

   Poista
 2. Upeat joulun tunnelmat 🎄❤ ja tuo kuusi on symppis rusetteineen ❤

  Viikonloppuna kotiutui meillekin 'kuusi' ja olen niin ihastunut siihen 😍 oli kyllä huippu hankinta 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ♥. Meille tulee vielä aito joulukuusikin reilun viikon päästä, mutta tämä saa nyt toimia joulukukkana :)

   Poista
 3. Ihana tuo kartiokuusi! Ja vitsi mikä tunnelma näissä kuvissa <3 Meille tulee tänä jouluna vain pieni kuusi maljakkoon, mutta olen sen kaveriksi haaveillut jostakin tuollaisesta pienestä "istutettavasta" havupuusta. Täytyypä pitää silmät auki seuraavalla kauppareissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja voi kiitos Jossu ♥. Meille tulee vielä ihan iso joulukuusikin (toivottavasti ei kauhean korkea.. nimittäin tilasin sen kotiovelle toimitettuna :D) Tuo on ostettu cittarista!

   Poista
 4. Ihanat kuvat. Todella lämpöinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hieman hämärämmässäkin saa kyllä kivoja kuvia!

   Poista
 5. Ihana pikkukuusi <3 Meille ei isoa kuusta nyt mahdu, ja olen miettinyt vaihtoehtoja sille. Huonekuusi löytyy, mutta vähän tekisi mieli hankkia pikkukuusikin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ siitä tuli kyllä söpö rusetteineen! Meille tulee ihan oikea joulukuusikin mutta eihän tuota voinut olla ostamatta :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.