05 marraskuuta 2017

PARASTA TÄLLÄ VIIKOLLA


siivouspäivä, stingray keinutuoli, villa h
chihuahua
chihuahua
 Parasta tällä viikolla:
  • Maanantaina parasta on jo perinteeksi muodostunut siivouspäivä. Tällä viikolla pesin myös sohvantyynyjen päälliset ja jopas tuli taas ryhdikäs sohva, ai että! Eikä siivouspäivän tunnelmaa latistanut edes näky kotiin tulessa: sohvatyynystä oli revitty mun päänkokoinen kasa sisälmystä. Vaikka niin hienosti yritin paljaan sohvatyynyn piilottaa viltin sisään töihin lähtiessä, mutta ei auttanut. Kylläpäs nuorempi koira oli mielissään esittelemässä taideteostaan kun menin sohvan viereen. Eihän heille voinut edes suuttua kun toinen niin tohkeissaan esitti luomustaan.

  • Uudet matot. Tilaus tuli pari viikkoa odotettua nopeammin ja kyllä meillä tykätään! Arvaatteko miten innokkaita apureita mulla oli paketteja avaamassa? Ja heti lattialle laiton jälkeen siinä käytiin pyörimässä ja hyörimässä. Esittelen myöhemmin ensi viikolla uudet matot.
chihuahua, interior, sisustus, beni ouarain matto, marmoripöytä
  • Sain kahtena päivänä hoitoon tädin rakkaat. Päivän aikana ehtii jo paljon touhuta. Niin legoilla leikkimistä kuin maalausta, värittämistä ja ulkoiluakin.  

  • Yhteinen vapaa viikonloppu, joka meni minulta osin töitä tehden. Mieheni tehdessä yleensä kuusi päiväistä viikkoa tuntui tämä kaksi yhteistä vapaata lähes lomalta. 

  • Pyhäinpäivän tunnelma hautaumaalla käydessä ja treffeillä ravintolassa. Hieman harmitti ettemme tehneet ajoissa pöytävarausta lempiravintolaan täällä, joten tyydyttiin sitten perusruokaan. Ja niinpä sunnuntaina tekemäni ruoka vei ravintolaruuan 10-0. 


piha ja puutarha, sypressi, talvi


  • Nyt jo lähes kokonaan pois sulanut lumi toi niin paljon energiaa ja valoa viikkoon. Eipä ole meillä ollut pitkään aikaan näin innokkaita lenkkeilijöitä ja ulkoilijoita. Niin mielissään koirat painivat takapihalla hangessa. Lenkitkin kierrettiin pitemmän kaavan mukaan.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.