19 marraskuuta 2017

SISUSTUKSEN ENSIMMÄISET X5

Sisustuksen ensimäiset x5, hankinnat mitkä minulla on pisimpään matkassa pysynyt. Innostuin minäkin tarttumaan tähän Valkoisen Harmajan Suvin postausideaan.  Onhan meillä monta vanhaa ja pitkään matkassa olleita huonekaluja, mutta ne on mieheni kautta tulleet joten niitä ei tässä listassa ole. 

sohva, sisustus, interior, olohuone

Ensimmäinen sohva

Ensimmäinen hankkimani sohva on tähän omakotitaloon iskusta ostettu sohva. En ollut koskaan aiemmin käynyt sohvakaupoilla ja en kyllä ymmärtänyt sohvien päälle ollenkaan.. ostin ensimmäisen kaupassa kivan näköisen... ja onhan tuo hieman pettymys ollut hinta-laatu suhteeltaan.
astiasto, arabia lumi, keittiö

Ensimmäinen astiasto

Aloin kerätä arabian Lumi astiasarjaa jo kotona asuessa, ehkä ylioppilaslahjaksi sain ensimmäiset astiat. Multa kysyttiin mitä astiastoa haluan ja olinkin jo valmiiksi tutkinut eri vaihtoehtoja ja Lumi astiasto tuntui heti omalta. Ei niin yleistä kun monella oli teemaa. Keräsinkin astiaston pikkuhiljaa niin että nyt sitä on meillä 16-osainen kokonainen astiasto sekä kaikki tarjoilukulhot. Just ihana niin arjessa kuin juhlissa.

Ensimmäiset aterimet oli ennen opiskeluun lähtöä hankkimani neljän sarja tuulia aterimia. Helsingissä opiskellessani hankin niitä arabian tehtaanmyymälästä lisää.

makuuhuone, interior, villa h blogi, sisustus
 
Sänky

Meillähän ei ollut mitään muita huonekaluja tähän kotiin tullessa kuin sänky, vierassänky, mieheni työpöytä ja pari lipastoa. Joten sönky kuuluu tähän listaan.


tolix tuolit, sisustus, ruokailutila, villa h

Ensimmäinen tuoli

Pisimpään matkassa pysyneet tuolit on ruokapöydän ympärillä olevat kuusi Tolix tuolia valkoisena, jotka ostin rakennusvaiheessa vähän ennen muuttoa tähän kotiin.

sisustus, olohuone, maljakko
 
Maljakko

Saimme reilu 9 vuotta sitten häälahjaksi kirkaan Aalto maljakon, joka harmittavasti hajosi tuolta reunasta yksi päivä kun innostuin järjestelemään kaappia vähän liian innokkaasti.Onneksi sitä pystyy vielä käyttämään ja kukat peittää sopivasti tämän hajonneen reunan. Maljakolla on sen verran tunnearvoa ettei sitä kyllä poiskaan voi heittää rikkoutumisesta huolimatta.

Tähän kivaan postausideaan on tarttunutkin jo moni bloggaaja.Tässä linkki muutamiin  postauksiin mitä olen lukenut:

6 kommenttia:

 1. Ihana sohvapöytä! Muutenkin sisustus oli makuuni, kiva ja skandinavinen :)
  juijjukatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kans siitä! Ja kiva kun jätit kommenttia :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Ajatusleikkinä lähdin heti miettimään omia 5 tuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit ja hei mitkä olisi sun tuotteet?

   Poista
 3. Ihana kun joku siellä fiksuna kerännyt valkoista Lumi-astiasarjaa nimimerkillä keltainen Teema. :D Näitä on sitten myöhemmin päivitetty valkoiseen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kun etin astiasarjaa mistä tykkään niin valkoinen oli ehtona ja sitten sarja jota ei olisi kaikilla tutuillani :). Ja Lumi ihastuttaa edelleenkin ♥. Mut valkoinen teemahan on helppo yhdistää kans muitten kanssa!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.