10 elokuuta 2018

PERJANTAIN PARHAAT

Villa H, kukka-asetelma, ristiäiset, kukkakimput
Villa H, kukka-asetelma, by malina
päivä floristina, hortensia, kukka-asetelma, ristiäiset

 
Nyt olisi vuorossa pitkästä aikaa perjantain parhaat:

Syksy on vähän sellaista uuden alkua ja tänä vuonna erityisesti kun aloitin opiskelut. Maanantaina pakkasin koululaukun ja menin 10 vuoden tauon jälkeen kouluun. Onneksi opiskelu on sen verran joustavaa että yrittäjänä töitten tekeminen onnistuu sujuvasti samalla.

Ensimmäiset karhunvadelmat omasta puutarhasta. Parasta se kun saa käydä tuoreet marjat aamupuuron päälle pihamaalta. Karhunvadelmia, pensasmustikoita sekä musta-, valko- ja punaherukoita.

Sunnuntaina sain leikkiä pitkästä aikaa floristia ja tein neljä kimppua ristiäisiin. Pääsin myös kuvaamaan samaiset juhlat. Niin suloinen poika sai kauniin nimen. Kukka-asetelmien teko on niin rentouttavaa ja kättensä jäljen näkee heti.
 
Torstaina kävin katsomassa puolustusvoimat 100-kesäkiertueen toimintanäytöstä ja siltä reissulta sainkin yövieraan mukaani. Niinpä tänään ollaan siskontyttöni kanssa käyty kaupungilla ja syömässä, herkuteltu donitseilla, lenkkeilty sekä käyty lähirannalla uimassa. Mikäs tässä +29 asteen lämmössä olla. Toinen suunnittelee meille muuttoa kunhan vähän vielä ikää tulee lisää, niin suloista. Välillä se muutto tapahtuu joulukuussa ja välillä opiskelujen jälkeen. Tädin luona on ilmeisesti mukava olla!
 
Aamuherätykset toiselta puolen maapalloa. Sopivasti siskoni on soittanut muutamana aamuna just kellonsoiton jälkeen Etelä-Koreasta.
 
 
 
Ihanaa perjantaita ♥

 
Seuraa Villa H: 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.