06 lokakuuta 2018

PARASTA NYT

Villa H, oma tyyli, sisustus, pukeutuminen
Villa H, keittiön sisustus, sisustusinspiraatio, klassinen koti,
Villa H, modernin klassinen sisutus, sisustusinspiraatio, tauluseinä

 
Yksi suosikkiblogeista oli Noora & Noora -blogi ja niin mahtavaa että he palasivat takaisin podcastin muodossa: Perjantain parhaat. Nyt on perjantain aamulenkeille mieluista kuunneltavaa. Kuuntelen podeja yleensäkin heti aamuisin aamulenkeillä koirien kanssa.
 
 
Siskontyttöni (4v) on innostunut uimisesta ja sukeltamisesta. Meidän poreamme oli viime yöreissulla kovassa käytössä ja lupasinkin viedä hänet ja pikkuveljensä kanssa uimahalliin. Niinpä torstaina kävin lapset yökylään ja eilen suuntasimme heti aamupalan jälkeen uimahalliin. Ja hei, sehän oli mukavaa minustakin. En ole nimittäin tykännyt kylpylöistä enkä uimahalleista aiemmin. Tämä tehdään toistekin.
 
Villa H, inspiraatiohetki, sisustaminen, klassisen moderni
Villa H, puustelli, keittiön sisustus, valkoinen keittiö, ruusut

 
 
Hidastaminen. Viiden kuukautta on tullut paahdettua aamusta iltaan viikko toisensa jälkeen. Nyt on aika hidastaa tahtia. Nauttia elämästä ja harrastaa muutakin kuin töitä. Istua vain sohvalla tekemättä mitään. Ja tämä on kyllä paras päätös aikoihin!
 
 
Kun koirastasi tulee niin eri koira. Lopulta reilu viikon sairastelun jälkeen selvisi, että M:llä on haimatulehdus ja uuden ruokavalion myötä koirasta on tullut niin eri koira. Kun nirsosta koirasta tulikin normaali. Pennusta lähtien M:llä on ollut samankaltaisia oireita ja nirsoilua ja nyt ne on hetken olleet poissa. Niin huppua! Ja jatkossa tietää syyn kivuille ,jos niitä ilmenee.
 
Villa H, oma elämä, hidastaminen, kahvihetki
Villa H, keittiön sisustus, inspiraatio, valkoiset ruusut
inspiraatio, valkoinen keittiö, keittiön sisustus, Villa H, oma tyyli

 
 
Ja viikon parhaat herkut: Valio kotijuusto mansikkahillolla sekä lähiruokaa Pohjois-Karjalasta, maustamaton Karelia-jogurtti. Tuo jogurtti maistuu niin pehmeältä, jotta voisin lusikoida suoraan purkista sellaisenaan. Nyt vain odotellaan, että se tulee myyntiin lähikauppaan.
 
 
 
Seuraa Villa H: 
 

4 kommenttia:

 1. Ihana Parasta nyt -listaus. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Viikonloppu meni vauhdilla joten ihanaa alkanutta viikkoa sulle!

   Poista
 2. Ihana postaus ja toi teidän keittiö on niiiiin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos 😍. Mietin jo hetken että maalaisin keittiön seiniä mutta ei kyllä, tuo valkoinen on vaan niin mun makuun. Eri sävyyn kyllästyin jo kun sanoin ääneen et pitäiskö maalata 😂😂.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.