23 joulukuuta 2018

KOTIMME JOULUSISUSTUS 2018

Miten sisustan joulua kotiimme?


amaryllis, olohuoneen sisustus, chihuahua, joulukoti, ideoita jouluun
hyasintti

 

Valkoiset kukat


Ensimmäisenä kotiimme tulee valkoiset joulukukat ruukuissa. Jo marraskuun loppupuolella ostan ensimmäiset amaryllikset. Lähempänä joulua ostan leikkoamarylliksiä sekä teen jouluisen kimpun. Ostin kukkakaupasta erilaisia vihreitä oksia sekä valkoisia kukkia ja tein niistä joulun ajaksi kimpun sohvapöydälle. Jos kimppu kestää, niin sama menee vuoden vaihteeseen asti.
 

joulukuusi, joulusisustus, oma tyyli
joululahjat, joulukuusi, ideoita jouluun
 

Joulukuusi


Joulukuusi on se juttu mikä tekee joulun tunnelman kotiimme. Joulukuusi tuli tänä vuonnakin heti joulukuun ensimmäisellä viikolla. Aito suomalainen metsäkuusi tuo tuoksua ja koristeineen joulua kotiimme. Koristeena kuusessa on aiempina vuosina ostetut joulupallot sekä muutama satiininauhasta solmittu rusetti. Viime vuonna teetin kuusen jalalle harmaasta samettikankaasta pussin ja solmin mustalla nauhalla pussin suun kiinni. Nyt ei muuten pääse koirat juomaan kuusen vettä kun jalka on pussin suojassa!

 
chihuahua, puksipuu


Havukranssi ja puksipuut


Terassin koristeena on perinteinen havukranssi. Tänä vuonna käytin kranssia myös kattauksessa valaisimen paikalla. Etukuistilla puksipuut jouluvaloineen tuo joulua lumisen maiseman kanssa. Olemme saaneetkin nauttia kauniista lumisista maisemista marraskuusta lähtien. Tällä hetkelläkin lunta tupruttaa hiljalleen.

 
havukranssi, taljat, ruokailutila, joulusisustus, joulu


Taljat


Taljat kuuluvat niin jouluun kuin koko talvikauteen. Talven ajaksi tuon taljat ruokapöydän tuoleille, saarekkeen jakkaroille sekä työhuoneeseeni. Kiikussa meillä on talja kesät talvet. Miten ihana onkaan istahtaa lämpimälle ja pehmoiselle taljalle.
 

joulukynttilä, kynttilät, Villa H
Jo Malone joulukynttilä, kukkakimppu, ideoita jouluun, olohuone
 

Kynttilät


Meillä poltetaan kynttilöitä todella paljon jo marraskuun alusta alkaen. Rakastan niiden tuomaa loistetta ja tunnelma valoa. Meillä ei ole useinkaan valoja päällä, koska joulukuusen valot, muutama pöytävalaisin ja kynttilät toimivat valonlähteenä. Ja miten paljon tunnelmallisempaa on olla hieman hämärässä (ja mikä plussaa ei pölyt ja koiran karvat näy). Ostin tänä vuonna Jo Malonen joulukynttilän ja kohta se on jo poltettu loppuun.

joululahjat, joulukuusi, eteinen, joulukoti, ideoita jouluun, joulusisustus
 

Joululahjat


Kummilapsille menevät kauniit paketit kuusen alla kuuluvat myös joulukoristeisiin. Huomenna loput lahjat lähtevät oikeisiin osoitteisiin. Paketoin lahjat yleensä heti joulukuun alussa ja niin lahjat koristavat kotiamme joulunalus ajan.


Ja toivotan vielä oikein tunnelmallista ja rauhallista joulun aikaa ♥
 
 
 
  Seuraa Villa H: 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.