08 joulukuuta 2018

JOULUKORTTEJA


Villa H, ideoita jouluun, joulukortit, 2xilo, jonathan adler, lakridts, jo malone
Villa H, ideoita jouluun, joulukortit, 2xilo

 
Tykkään muistaa läheisiäni joulukortein. Ojentaa joulutervehdyksen kyläillessä ja kauempana asuville postittaa. Nautin suunnattomasti korttien kirjoittamisesta ja antamisesta. Olen monena vuonna tehtaillut joulukortit itse. Tänä vuonna halusin tukea yrittäjäystävää ja tilasin nuo kuvissa näkyvät kauniit joulukortit 2xilo nettikaupasta.
 
 
Villa H, ideoita jouluun, joulukortit, 2xilo, jonathan adler, lakridts, jo malone
Villa H, ruokailutila, sisustus, ideoita jouluun, joulu 2018

 
Helsingissä käydessä ostin myös upeita Annika Välimäen joulukortteja ja pakettikortteja suomalaisesta kirjakaupasta. Harmi kun noita Annikan suunnittelemia kortteja ei täältä saa... Niissä on niin ihanan paksu pahvikin.
 


Villa H, flos ic f2 valaisin, tolix tuolitTässä muuten askartelemia joulukortteja eri vuosilta:
 
 

Villa H, ideoita jouluun, joulukortit, 2xilo, jonathan adler, lakridts, jo malone
Villa H, joulukorttien kirjoittaminen, amaryllis, joulukortteja

 
 
Saimme eilen viikonlopuksi kaksi siskoni poikaa yökylään. Nuorempi on meillä ensimmäistä kertaa yökylässä ja miten hyvin meillä meneekin vaikkei toinen paljoa puhu <3. Niin rakas, hymyilee leveästi ja nyökyttelee. Eilen ihasteltiin joulukuustamme joululaulujen kuuluessa taustalla ja samalla heistä vanhempi kertoi tontun jäljistä, joita hän päivittäin löytää heidän pihaltaan. Tänään ehkä leivomme pipareita (valmis taikinaa pakkasessa) ja teemme lumikakkuja takapihalla.
 
Tunnelmallista lauantaita!
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Annikan kortteja täälläkin lähtee matkaan, samalla aiheella olin eilen blogissa 😊 ne ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin ihania ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla Annikan kortit tosiaan lähtee vain pakettikortteina. Mutta joulukortteina nuo Jennin ihastuttavat kortit ♥

   Poista
 2. Ps. Annikan kortteja saa Päivänsäteestä. Tosin en ole varma jouluisista. Kauniita on myös Jennin kortit. Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tiedosta! Olen suomalaisesta kirjakaupasta pariin otteeseen ehtinyt muttei jostain syystä kuulu täällä valikoimiin. Joo niin on! Kiitos ja samoin sinne ♥

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.