23 tammikuuta 2019

PÄIVÄPEITTO VIIMEISTELEE SISUSTUKSEN

Broste päiväpeitto, samettinen päiväpeitto, Villa H, Zarro, makuuhuoneen sisustus
Villa H, makuuhuoneen sisustus, hattara matto, chihuahua, bedroom interior, klassinen sisustus


Ei sitä ilman enää osannut olla, joten vuoden ensimmäinen sisustushankinta oli päiväpeitto. Syksyllä hankimme leveämmän sängyn ja siitähän se makuuhuoneen sisustaminen lähti leviämään lumipalloefektin lailla. Entinen päiväpeitto oli liian pieni ja meni entisen sängyn mukana vierashuoneeseen, joten uudelle päiväpeitolle oli tarve. Vierashuoneeseen musta samettinen päiväpeitto sopii muuten paljon paremmin kuin meidän makuuhuoneeseemme.
 
Villa H, makuuhuone, sisustus, Jotex sängynpääty, Fiona penkki, Ruth & Joanna
Villa H, makuuhuoneen sisustus, bedroom interior, classic home


 
Ajattelin ensiksi ettei päiväpeittoa tarvitsisi, mutta kuinkas siinä kävikään. Sänky näytti jotenkin alastomalta ja makuuhuoneen sisustus keskeneräiseltä ilman päiväpeittoa. Kyllä se päiväpeitto vain viimeistelee sisustuksen sängynpäädyn kanssa. Halusin vuorostaan vaaleampaa ja harmonisempaa ilmettä, joten ostin vaalean harmaan samettisen päiväpeiton. Nyt alkaa sitten makuuhuoneen sisustus olla aika lailla valmis. Enää puuttuu valaisimet yöpöydiltä. Niin ja haaveilen myös vaalean beigen sävyisistä verhoista.
 
Makuuhuoneen sisustus, Villa H, sängynpäätypenkki, samettinen päiväpeitto,


 
Tykkään tuollaisesta puolipetauksesta, joka näyttää rennolta ja samalla viimeistellyltä. Joka aamu pöyhin ensiksi peitot ja tyynyt ja sitten petaan sängyn, kunhan viimeinenkin nukkuja on herännyt ja kömpinyt peiton alta. Tykkään nyt todella paljon makuuhuoneen samettisen pehmeästä tunnelmasta.





  Seuraa Villa H: 
 
 

10 kommenttia:

 1. Kaunis päiväpeite ja kyllä se vaan viimeistelee kokonaisuuden! Ihanan kutsuvan ja tunnelmallisen näköinen makuuhuone. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, tuo on vielä niin pehmoinen. Koirat mielellään nukkuu ja pyörii tuolla päivälläkin ;). Kiitos paljon!

   Poista
 2. Kaunis ja päiväpeitto ja makuuhuone. Vaikka välillä vallalla on enemmän tai vähemmän rennot petaukset sängyissä ilman päiväpeittoa. Niin, kyllä päiväpeitto viimeistelee sisustuksen, vaikka petaus muuten rento olisikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Viime vuonna alkoi enemmän näkyä taas päiväpeiton kanssa petauksia. Aiemmin kun taisi olla suositumpaa ilman päiväpeittoa. Ja niin on ja ei tarvitse päiväpeittoa vetää koko sängyn yli niin on rennompi. Ihanaa loppuviikkoa sinne!

   Poista
 3. Upeat yöpöydät, kenen valmistamat...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo yöpöydät on AG grossisten. Ne on kyllä kauniit!

   Poista
 4. Aivan ihanan kutsuva makkari ja kaunis päiväpeite <3 Itsekin haaveilen tuollaisesta penkistä sängynpäätyyn - josko siitä haaveesta tulisi pian totta, kun kerrankin tila riittää. :D Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni <3. Tuo penkki oli kyllä yksi viime vuoden parhaista ostoksista! Koirien jalatkin kiittää kun saavat penkin kautta tulla sänkyyn ja pois :).

   Poista
 5. Ihana sängynpeitto ! Voitko kertoa ,mistä ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana! Se on Zarrosta tilattu ja sieltä saa edelleenkin.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.