13 tammikuuta 2019

VIERASHUONEESSA


vierashuoneen sisustus, drop tuoli, nefriitti tikkurila,
 
Ihanaa sunnuntaita! Niin upea auringonpaiste, että kohta pitää lähteä ulkoilemaan. Saimme perjantaina siskon tyttöni viikonlopuksi meille. Niinpä meillä on ollut niin rentouttava viikonloppu ilman ihmeellisempää ohjelmaa.

Meille saa tulla aina yöksi ja siksi olenkin pedannut sängyn valmiiksi vierashuoneeseen. Vierashuoneen sängystä löytyy aina puhtaat lakanat seuraavia yövieraita varten. Tai sitten käyn hakemassa peiton ja tyynyn meidän huoneeseen, nimittäin pienimmät yövieraat nukkuvat sänkymme viereen kannetussa hetekassa.

vanha kaappi, vierashuone, skandinaavinen sisustus, höyhenvalaisin,

 
Vanha kaappi ei meinannut alkuun löytää kodistamme paikkaa ja siirtelinkin sitä maton avulla seinältä toiselle ja välillä se kävi myös eteisessä. Lopulta se päätyi vierashuoneen seinustalle oven vierelle ja muodostaa vihertävien seinien kanssa upean kokonaisuuden. Piti vain olla oikean sävyiset seinät, että kaappi löytää arvoisensa paikan!

sisustaminen, nefriitti tikkurila, vierashuone, beni ouarain matto,
 
Aloitin perjantaina siivouksen kaapin päältä olevista lehdistä jotka päätyi kierrätykseen. Miksi sitä aina säästää kaikki vanhat lehdet, kun harvemmin niitä myöhemmin uudelleen lukee. Seuraavaksi ajattelin käydä läpi kaapin sisältöä. Onko siellä mitään turhaa, joka joutaisi pois? Tykkään järjestellä aika ajoin kaapit uudelleen sillä aina saa vähän lisää tyhjää hyllytilaa, vaikkei mitään oikeastaan lähtisikään pois.
 
  Seuraa Villa H: 
 
 


2 kommenttia:

  1. Moi, mikä maalisävy sulla on tässä seinässä? Kiitos vastauksesta jo etukäteen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, tässä on nefriitti sävy. Oli kyllä ihana sävy!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.