08 tammikuuta 2019

SELKEYTTÄ KIITOS


olohuoneen sisustus, selkeämpi sisustus, stingray keinutuoli, klassinen koti
Chhatwal & Jonsson, georg jensen maljakko, hattara matto, olohuoneen sisustus, flos ic f2 valaisin


Viime vuonna ostin vihdoin viimein sivupöydän sohvan vierelle. Kaipaamani sivupöytä, johon olisi helppoa laskea kahvikuppi kädestä kun teen hommia sohvalla. No miten siinä kävikään niin että testasin pöytää sohvapöydän vierelle ja siihenhän se jäi reiluksi puoleksi vuodeksi. Kunnes joulukuusen lähdettyä ja uuden vuoden koittaessa halusin selkeyttää oleskelutilojen ilmettä. Pieni muutos, mutta ah miten selkeää nyt on! Muutin toki muutamia asetelmia ja tyhjensin sohvapöydän kynttilöistä.

 
klassinen sisustus, olohuoneen sisustus, gerog jensen, marmoripöytä, pholch tage valaisin


Avaruutta ja selkeyttä, sitä kaipasin niin sisustukseen kuin ajatuksiin. Se on muuten jännä, että siivoaminen rentouttaa ja jokaista nurkkaa ja kaappia myöten siisti koti tekee hyvää mielelle kuin silmillekin.

takka, tiilerin takka, olohuone, hattaramatto, stingray keinutuoli
banaanipuu, olohuoneen sisustus, marmorinen sohvapöytä, akryylimaalaus, hattaramatto

 

Rakastan järjestelemistä ja säännöllisesti järjestelen jo järjestyksessä olevia kaappeja uudelleen. Aina keksii vähän paremman ratkaisun ja taas tyhjenee vähän lisää kaappitilaa. Tykkään että kaapit ovat myös ojennuksessa niin että joka kaapista löytyy myös hieman tyhjää hyllytilaa. Voisin vaikka työkseni järjestellä kaappeja, se on niin parasta puuhaa. Ja minusta on kehittynyt siinä aika tehokaskin vuosien myötä. Löytyykö muita innokkaita järkkäilijöitä?

 
 
  Seuraa Villa H: 
 

 

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo marmoripintainen sohvapöytä! Mistä olet sen löytänyt? Meillä on uuden sohvapöydän hankinta edessä, tämä voisi olla hyvä kilpailija HAYn ja ByLassenin rinnalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mieluisa itsellekin edelleen. Se on muuten tuunattu pöytä juurikin Hayn tarjotinpöydästä :). Mustan tarjottimen tilalle hommasin itse marmorilevyn.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.