16 lokakuuta 2019

KEITTIÖSSÄ NYT


Villa H, keittiön sisustus, pampaheinät, puustelli, valkoinen keittiö, Gubi beetle
Villa H, taulukollaasi, valokuvat
Valokuvaus, pampaheinät, villa h, keittiöEnnen hamstrasin enemmän ruokaa ja kuiva-aineita kotiin. Mutta koska meillä on nollatoleranssi hävikinsuhteen, olen ruvennut ostaa vähemmän kerralla ja samalla kaapit ovat väljemmät. Väljemmistä kaapeista näkee yhdellä silmäyksellä mitä siellä on ja mitä ei. Ihana kun jääkaappikaan ei pursua kauppareissun jälkeen enää tupaten täynnä! Koska kyllä ne päiväykset paukkuvat näkkärissä ja jauhoissakin, jos ne ovat kuukausitolkulla kaapissa. Ennemmin ostan pienemmän paketin ja ostan useammin, kuin kannan ruokaa kaappiin vanhenemaan.


Villa H, keittiön sisustus, pampaheinät, puustelli, valkoinen keittiö
Villa H, keittiön sisustus, pampaheinät, puustelli, valkoinen keittiö
Kun on tyhjemmät kaapit niin on myös tyhjemmät tasot. Siivoan myös keittiön joka kerta sen jälkeen kun siellä olen touhunnut. Jos leivon, samalla kun leipomukset on uunissa, tiskaan käsitiskit ja täytän koneen. Tai jos teen ruokaa niin siivoan keittiön samalla kun ruoka valmistuu. En nimittäin voi keskittyä jos kotona joku repsottaa ja tiskit on pitkin pöytiä. 


Villa H, saareke, pampaheinät, keititön sisustus
Gubi beetle baarijakkarat, villa h, sisustusblogi
Keittiön taulut, pampaheinät, Villa HJoku päivä pitääkin taas ottaa imurilla kaikki kaapit ja pyyhkiä astiakaapit kostealla liinalla. Niin ja ehkä jääkaapinkin voisi taas siivota, vaikkei edellisestä kerrasta kovin kauaa ole. Ja tänä syksynä ostin pampaheinät keittiön koristeeksi, en nimittäin niitä voinut vastustaa kun kukkakaupassa niitä myynnissä näin. Suihkutin vähän hiuslakkaa pampaheiniin jotta ne eivät karisisi. Villa H:

2 kommenttia:

  1. Kaunis keittiö. Ja, olen kyllä samaa mieltä että pystyy keskittymään paremmin kun keittiö ja muutkin paaikat on järjestyksessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Ja sohvatyynyt pitää aina ohi mennessänpöyhiä 🙈

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.