23 lokakuuta 2019

RATTAAT - MAMAS&PAPAS OCARRO


Kaupallinen yhteistyö: PikkuVanilja (rattaista saatu alennusta)

Villa H, mamas&papas ocarro dove, rattaat, lastenhuone, lapsetLuin monen monta arvostelua rattaista muutamana aamuyönä, kun en saanut unta ja etsin omaan makuun sopivia rattaita tulevalle tyttärellemme. Lopulta vastaan tuli tyylikkäät Mamas&Papas brändin Ocarro yhdistelmävaunut. Mietin pienen hetken ostanko mustat vai vaaleat ”dove” sävyiset rattaat. Mutta nopeasti voiton vei tämä maanläheinen sävy ja se, että kankaissa on mukana villaa. Villa H, rattaat, mamas&papas ocarro
Villa H, rattaat, mamas&papas ocarro, lastenhuoneen sisustus,


Vaunujen mukana tuli suloinen pieni nalle sekä lampaanvillaa oleva viltti. Tätä sävyä vaan ei löytynytkään niin vain suomalaisista nettikaupoista. Onneksi katsoin vielä PikkuVanilja–nettikaupaan, sillä sieltä löytyi yhdistelmävaununa Dove sävy. Kiitos vielä Martina aivan mahtavasta palvelusta ja nopeasta toimituksesta!
Villa H, koirat, chihuahua, lastenhuone, lastenhuoneen sisustus, rattaat


Nyt kun olen kahden koiran ja tyttären kanssa käynyt jo monta lenkkiä niin voin kokemuksella sanoa, että on myös ketterät ja vakaat rattaat työntää yhdellä kädellä niin asfaltilla, hiekkatiellä kuin pururadallakin. Luulen että näillä pääsee talvellakin hyvin eteenpäin suurien renkaiden ansiosta.  Ensimmäiset lenkit menin välillä toisella kädellä rattaita työnten ja koirien hihnoja pidellen ja toisessa kainalossa kannoin pientä A:ta. Nyt onneksi alkaa koirien ulkoiluttamislenkitkin sujua rattaissa istuen.


Villa H, lastenhuoneen sisustus, Sebra Interior sänky, sisustus


Plussaa näissä rattaissa on myös se, että ne on nopea laittaa kasaan ja ne menevät pieneen tilaan. Nimittäin en halua ainakaan vielä mitään perheautoa, vaan rattaiden pitää sopia ihan perus takakonttiin. Oli kyllä nappivalinta, vaikka en päässytkään työntämään rattaita missään liikkeessä vaan tilasin ne ihan vain myyntitekstejä ja toisten kokemusten perusteella.


Villa H, rattaat, mamas&papas ocarro, PikkuVaniljaps. imuroitteko muut rattaitten kanssa liikkuvat eteisen joka päivä? Miten noita havunneulaisia ja lehtiä kantautuukaan niin paljon renkaiden mukana.

  Villa H:

6 kommenttia:

 1. Kauniit rattaat <3 Itse en olisi uskaltanut tilata kokeilematta, sen verran käsitykset muuttuivat noita koeajaessa :D Meillä onneksi Roomba hoitaa eteisenkin, lapset ja kaksi kultaistanoutajaa huolehtivat, että sille riittää hommaa jokaiselle päivälle... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Heh, oon tyytyväinen siihen mitä on ;), ja insinöörinä luen tekniset tiedot ja kun hyvältä vaikutti niin tilasin. Ja joo, sen tiesin etten ota kolmerenkaisia hirvityksiä, nimittäin niitten työntäminen ei ole lasten ja kahden koiran kanssa minulta luonnistunut, muutaman kerran meinasi sellaiset kaatua. Älysin lopulta aloittaa renkaitten puhdistamisen pihalla niin ei tule ihan kaikki roska eteiseen, mutta onhan tuota.

   Poista
 2. Meidän rattaat ei kyllä ikinä tulleet sisälle vaan ne majailivat pihalla terassikatoksen alla. Tutulta kuulostaa tyhjien rattaiden lykkäminen lapsi kainalossa, mun ei sentään tarvinnut koiriakin taluttaa siinä samassa :-D Kyllä meidän tyttö ainakin alkoi ajan myötä rattaissa viihtyä koko ajan paremmin eikä tarvinnut kanniskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä rattaat on niin usein käytössä etten jaksa roudata takaterassille ja en taida ees raaskia niitä ulos jättää yön yli, heh. Meillä loppuviikon lenkit sujui jo todella hyvin rattaissa. Otin syötävää mukaaan niin viihtyi mainiosti. Kaikki uutta ja ihmeellistä niin menee hetki tottua.

   Poista
 3. Kauniit rattaat. Täällä säilytettiin aina rattaita sisällä ja tuota sepeliä tuli kyllä sisälle. Mutta, rikkaimuri eteisen kaapissa oli pelastus, sai nopsasti imuroitua sepelit yms ilman että levitti imurin lattialle. :)
  Ihania lenkkeilyjä teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pitikin kaivaa meidän rikkaimuri kaapista taas esille ja tykkään kyllä, että rattaat on aina eteisessä kun niin usein niitä päivän aikana tarvii. Kiitos paljon ♥

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.