23 elokuuta 2020

LEMPISÄVY JUST NYT

 

Aika monena syksynä lempisävyksi on noussut vaaleansininen, mutta tänä kesänä ihastuin myös siihen miltä vaaleansininen näytti terassilla. Ja nyt haaveilen jopa vaaleansinisestä mekosta tai neuletakista. Minultahan löytyy jo ennestään vaaleansininen paita ja samantyylisiä paitoja on myös A:n vaatekaapissa.

 

Tuo vaaleansininen hortensia on just se mistä sävystä tykkään. Se sopii niin ihanasti yhteen beigen kanssa, mitä meiltä löytyy ympäri kotia sisustuksen punaisena lankana.

 

Eteisessä vaaleansinistä löytyy nyt maljakosta sekä valokuvasta teetetystä taulusta. Oi että, jos täällä menestyisi nuo upeasti kukkivat Jakaranda puut, niin niitä istuttaisin pihalle monta. Minun pitäisi tilata muutama juliste vielä lisää omista valokuvista, ne ovat vaan niin paljon upeampia kuin valmis printit. Tärkeitä hetkiä ja rakkaita muistoja.

 

Meidän koirat tykkää nukkua eteisessä päivisin, koska talon eteläpuoli ja ikkunat lattiaan sakka. Mikäs tuolla onkaan maton päällä köllötellä ja ohikulkijoita katsellessa. Tuo matto on kyllä ollut loistava hankinta eteiseen. Kaikki rattaitten mukana tuleva roska ja irtokivet jää tuohon kätevästi. Samoin tuo naulakko, siihen saa käytössä olevat takit ja muut takit sitten on liukuovikaapin takana.

 

Mutta nyt taidan jatkaa vaaleansinisen vaatteen metsästystä, nimittäin nyt menee vaatteitakin enemmän kun alkoi syksyn kerhot ja menot. Enää ei ollakaan vain kotona arkipäivisin ja sama kotiasu päällä. Ihanaa sunnuntaita!

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.