22 elokuuta 2020

MINILOMALLE HELSINKIIN

Eilen matkasimme kauan odotetulle minilomalle Helsinkiin, sillä maaliskuusta lähtien olemme olleet vain oikeastaan kotona. Ensimmäinen junamatka A:n kanssa meni kyllä paremmin kuin osasin odottaa. Hän oli aivan innoissaan, kun pääsi junaan. Huudahti vain, että mennään niin kovaa. Intoa riitti koko matkan, mutta loppumatkasta nukahti sitten äidin syliin <3. Sanoi isälleen, että äiti nukkuu ja oli tullut syliini itsekin nukkumaan.

 


Vaikka päiväunet jäivätkin kolme kertaa normaalia lyhyemmiksi, jaksoi hän todella hienosti shoppailla kanssani ja vielä illalla lähteä ravintolaan syömään. Maailman paras reissukaveri kyllä, en kestä. Kävimme syömässä Brasserie Kämpissä ja ai että miten herkullista ruokaa siellä oli. Tuntui aivan kuin olisi ulkomailla syödessä terassilla aurinkoisessa ja lämpimässä kesäillassa. A sanoi nukkumaan mennessä, että oli kivaa käydä syömässä ja oli kivaa olla junassa <3.

 


Tämän päivän suunnitelmissa on A:n päiväunien aikaan ottaa omaa aikaa menemällä Kämp Spahan rentoutumaan aivan yksin. Tätä olen kyllä odottanut kanssa: omaa aikaa ilman koiria ja lasta. A:n mielestä meidän olisi kyllä pitänyt ottaa ”pojat” mukaan Helsinkiin, hänellä taitaa olla jo kova ikävä koiria. Koirille kyllä on paljon parempi olla kotona siskojeni hyvässä hoidossa meidän ollessa lomalla. Siellä he nauttivatkin päiväunista koti terassilla omissa pehmoisissa tuoleissa.


 

Tämä on kyllä ihana aloitus tulevaan syksyyn ja ihana lopetus uudenlaiselle arkiviikolle mikä tällä viikolla alkoi meillä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.