27 elokuuta 2020

VIIMEISET KUVAT OLOHUONEESTA TÄLLÄ SOHVALLA
Tässä on nyt viimeiset kuvat olohuoneesta tuolla kulmasohvalla, nimittäin viime maanantaina laitoin meidän sohvan myyntiin toriin ja tiistaina se käytiin noutamassa. Oli kyllä nopeat kaupat, mutta niinhän se pitääkin olla.

 

 

Nyt mennään hetki väliaikaisella ratkaisulla ennen kuin uusi sohva saapuu viikon päästä. Vitsit meillä on nyt avara ja tilava olohuone! Tuntuu kyllä, että tuli neliöitä lisää.

 


 

Äitiysloman loputtua tuli kyllä mulle aikamoinen sisustuspuuska ja nyt on sitten olohuone kokenut kunnon muutoksen, kun uusi sohva saapuu. Ostin myös syksyn hämärtyviä iltoja varten uuden ihastuttavan kynttilän, mutta en ehkä raaski polttaakaan tuota. Nykyään poltan harvemmin tuoksukynttilöitä, niin ostin sen takia tuollaisen tuoksuttoman.

 Laitan tällä viikolla vielä kuvia meidän väliaikaisesta olohuoneen sohvasta, joka ei ole hullumpi myöskään. Mun pitäisi pesettää nyt myös olohuoneen matto, kun se ei ole enää hankalasti sohvan alla.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Tori.fi on tosi nopea myyntikanava. Möin Marimekon pussilakanat kympillä samana päivänä, kun laitoin myyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyllä, kun on hinta kohdillaan. Ajattelin kyllä ettei sohva mene samana päivänä kun myyntiin laitoin. Mutta menihän se. Kiireellä pesin vielä päälliset ennen seuraavan päivän noutoa.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.