15 syyskuuta 2020

RUOKAPÖYDÄLLÄ

 


Lauantaina kävin kukkakaupasta hieman syksyisiä leikkokukkia sekä pihamaalta syyshortensioita ja karhunvadelman oksia. Tein niistä kanaverkon avulla kukka-asetelman. Ja vitsit miten rentouttavaa puuhaa se oli. Kaikki muu unohtui kun keskittyi käsillä tekemiseen. Näitä pitäisi tehdä kyllä useammin. Olenkohan tehnyt kukka-asetelmaa sen jälkeen kun tein hääkimpun mieheni siskolle?

 


Minulla meinaa tulla aina valinnan vaikeus Joensuun kukkatalon toisaalta niin inspiroiva paikka.

 


Meillä ei ole hetkeen ollut ruokapöydän päädyssä mitään taulua ja minun mielestä se kaipasi jotain taulua ja kontrastia vaaleaan pöydän ja tuolien pariksi. Niinpä sitten kun sain kerran idean, laitoin saman tien tuulemaan ja siirsin olohuoneesta taulun tuohon ruokapöydän päätyyn. Tuo Pariisista ottamani valokuva ihastuttaa edelleen. Tulee kyllä hieman matkakuume seinillä olevia matkakuvia katellessa.


 

Ja kylläpäs muuten näyttää ruokapöytä ihanammalta viikonloppuisin, kun työkoneeni on kodinhoitohuoneessa. Työpisteenihän on jo vuosia ollut ruokapöydällä. Siihen kannan maanantaisin tietokoneen ja perjantaina siirrän kodinhoitohuoneeseen pois silmistä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

7 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu. Itse en koe olevani mitenkään taitava kukka-asetelmien tekemisen kanssa. Mutta, näin syksyisin innostun keräämään kukkia/kasveja luonnosta ja tekemään niistä erilaisia kransseja. Ensimmäinen ja vielä aika kesäinenkin kranssi päätyi mummuni haudalle, seuraava varmasti jää kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, kranssit on upeita, mutta mulla taas kävi kesällä niin että keräsin luonnosta kukkia kranssiin ja se ei onnistunut lainkaan :D. Ja ihana, pitäisi kyllä itsekin tehdä uudelleen kranssia, kiitos idesta!

   Poista
 2. Itsekin ostan usein kukkakimpun perjantaisin iloksi silmilleni ruokapöydälleni.❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tapa kyllä. Meillä on lähes aina jotain kukkia pöydillä, viime aikoina on ollut paljon myös kuivakukkia, mutta kyllä leikkokukat vie voiton. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Adoptio-odottaja17.9.2020 klo 19.12

  Aiheesta poiketen, haluaisin kysyä rattaista joista kirjoitit viime syksynä. Onko ne ollut hyvät?

  Itsellä rattaitten hankinta edessä. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä tykännyt todella paljon noista rattaista. Ne on just hyvän jämäkät ja pystyy helposti työntämään yhdellä kädellä, sillä mulla aina on nuo kaksi koiraa mukana lenkeillä :). Ne on todella nopea ja helppo laittaa kasaan, mutta sitten ei kylläkään ihan yhdellä kädellä pikaisesti saa pienen autoon takakonttiin, kun ne painaa varmasti sen 15 kg. Mutta onneks aika harvoin tarvii roudata autoon ja pois.

   Nyt ne on kohta olleet vuoden meillä käytössä ja kankaat on edelleen kuin uudet, ainoastaan renkaisiin on uponnut kiviä ja jälkiä syntynyt. Hommasin silloin heti lämpöpussin samaa sarjaa ja se oli paras juttu talveksi. Hyttysverkkoa ei tullut mukana, enkä tajunnut itekään ostaa kuin vasta kuukausi sitten. Kesän virittelin kankaita ettei ötökät mene :D.

   Poista
 4. Adoptio-odottaja22.9.2020 klo 21.24

  Kiitos näistä, taidan laittaa tilaukseen kunhan rattaita on taas saatavilla. ☺️ Ne on päässyt loppumaan verkkokaupasta.

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.