03 syyskuuta 2020

AJATUKSIA SISUSTUKSESTA, KODISTA JA ÄITIYDESTÄ


Meidän uusi sohva on vaan niin ihana ja kaunis. Olen ihaillut sitä siitä lähtien kun se meille tuli. Tosin meillä on ollut sen verran kiireinen viikko, etten ole kauheasti sohvalla ehtinyt istumaan, paitsi nyt tulin tähän kirjoittamaan postausta. Koirat ottivat sohvan heti omakseen ja viltin päällä nukkuvat usein päiväunet vierekkäin.

 


Meidän koti tuntuu nyt niin yhtenäiseltä, levolliselta ja pehmoiselta. Uusi sohva, keittiön matto, järjestyksessä olevat kaapit jne. Muutaman valokuvajulisteen haluan vielä teettää omista matkakuvista valmiitten printtien tilalle, sitten on kaikkialla kiva tunnelma.

 


 

Nyt on jotenkin kaikki palaset kohdillaan ja arki rullaa mukavasti. Viikot menevät vauhdilla, kun neljä kertaa viikossa on kerhoja tai muskaria ja ehdin tehdä töitäkin milloin haluan. 

 


 

Minulta kysyttiin viimeksi tänään milloin meinasin laittaa A:n hoitoon. Hei odotin 11 vuotta, että saan lapsen, miksi haluaisin viedä hänet hoitoon vielä, kun ei hän ole ollut meillä edes yhtä vuotta. Voin olla A:n kanssa kotona vaikka siihen asti kun hän lähtee eskariin, teen vähän töitä ja nautin hänen seurastaan. Mutta jos hän haluaa esimerkiksi vuoden päästä päiväkotiin, voin hänet pariksi päivää viikosta sinne laittaa. Mutta nyt nautitaan tästä ajasta kotona ja kerhoissa. Äitiyden ja yrittäjyyden voi kyllä yhdistää, kun voi työskennellä kotona joustavasti vaikka lapsen kanssa ja lapsen ehdoilla.

 


Miten vaikea onkaan löytää ihania ja mieleisiä lastenvaatteita. Olen varmasti liian tarkka ja liian tietoinen siitä mitä haluan A:lle ostaa. Onneksi lopulta löysin muutaman kivan paidan Zarasta. Jospa hänen kasvutahti hieman hidastuisi ja nyt menisi samat vaatteet ensi kevääseen.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

8 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä kaunis koti ja kivoja taulukollaasja seinillä.
  Mukavaa ja aurinkoista syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja joo, nuo omista valokuvista teetetyt taulut on ihania. Niin paljon muistoja <3. Kiitos ja sulle myös ihanaa syksyä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Yritän huomenna ehtiä laittamaan postausta sohvasta.

   Poista
 3. Minäkin kiinnitin huomion taulukollaasiin. Miten se on tehty? Mitä kuvia? Onko sulla vinkkejä miten omasta kuvasta saa parhaiten kauniin taulun? Niin kuin sinä olet tehnyt��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taulukollaasi joka koostuu 12 mustavalkoisesta taulusta, on tehty ifolorilta tilatuista valokuvista. Oon teettänyt kuvat lomamatkojen valokuvista niin että yksi kuva per maa. Sitten nuo suuremmat taulut, kuten keittiössä värilliset kuvat, on teetetty ifolorilla julisteiksi. Ne on vielä aika edullisia. Käsittelen kuvat aina lightroomilla mieleisiksi ja sitten vain teetätän kuvat ifolorilla. Sieltä olen kyllä aina saanut loistavat kuvat.

   Poista
 4. Ihana ajatus nauttia lapsen kanssa kotona ja kumminkin tehdä myös työtä kun siihen aikaa on. En ymmärrä nykyään tuota ihannetta, että lapsi pitäs laittaa päiväkotiin. Itsellä ei ikinä ole ollut mitään halua laittaa lapsia päiväkotiin. Töitä kyllä ehtii tässä elämässä tehdä, lapset on vain kerran pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, on kyllä ihana olla kotona ja nauttia A:n kasvusta ja kehityksestä kunnolla. Kumminkin aika vähällä sitä tulee toimeen, että pitäisi sen takia tehdä kauheasti töitä et saa rahaa elämiseen... Ja kumminkin taloudessa on kaksi aikuista niin kyllä sitä pärjää paremmin kuin hyvin. Ehdin kumminkin tehdä jo yli 10 vuotta töitä niin oikeasti jo odotin tätä ettei tarvitse aamusta iltaan painaa töitä :), kun en osannut sanoa ei.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.