15 lokakuuta 2020

KAAPPIEN JÄRJESTELYÄ

 

Meillä kaapit ovat lähtökohtaisestikin jo valmiiksi järjestyksessä, koska en pysty todellakaan keskittymään mihinkään jos meillä on kaaos. Kaappien järjesteleminen järjestää samalla ajatukset päässä. Mutta tällä kertaa halusin järjestellä kaapit vielä niin, että ne ovat myös kauniisti järjestyksessä ja kun kaapin avaa, on se iloa silmälle. 

 


Halusin myös tarkemmin miettiä, missä huoneessa mitäkin säilytetään. Meiltä löytyy kaappitilaa makuuhuoneesta, eteisestä, kodinhoitohuoneesta, lastenhuoneesta ja vierashuoneesta.

Se kun ottaa kaapeista tavaroita pois, pyyhkii hyllyt ja asettelee tavarat tai laatikot takaisin kaappiin tuo iloa sekä samalla tuntuu että on helpompi ja puhtaampi hengittää. 

 

 

Tärkeintä on se että ei laita tavaroita laatikoihin ja takaisin kaappiin, vaan samalla käy läpi mikä on tarpeellista ja mikä joutaa kiertoon. Turhaa sinne kaappiin on laittaa mitään turhaa vaikka tilaa olisi. Tykkään, että kaapeissa on myös tyhjiä hyllyjä.

 


Ja kyllä löytyi minultakin kansiosta vuodesta 2010 maksettuja laskuja, kuka haluaa katsella vanhoja laskuja, sekä pilaantunut patteri, parit reikäiset sukat, pieniä pahvilaatikoita ja käyttämättömiä näytepurnukoita.

 


Ja kun vie tavarat aina takaisin paikoilleen, ei synny tasoille tai nurkkiin epämääräisiä kasoja. Ja viimeinen vinkkini on se, että älä vie niitä turhia tavaroita varastoon, vaan kiertoon suoraan muuten ne kasaantuvat sinne.

Tiedän myös sen, että olen todella innokas järjestelijä. A usein huomauttaa kesken leikkien, kun kävelen ohi, äiti elä siivoa. Nostan nimittäin aina ohikulkiessa leluja paikoilleen ihan huomaamattakin. 

 

Tällä viikolla olen tehnyt kaappien järjestelyn lisäksi myös tuplaten enemmän töitä kun normiviikkona, mutta siis työnteko ei ole ollenkaan tuntunut niinkään työltä, koska samalla olen saanut uppoutua kaappien sisältöihin ja järjestelyyn. Me ollaan kesken järjestelyn leikitty A:n kanssa milloin milläkin kaapista löytyvällä jutulla tai puettu liian isoja hattuja ja lippiksiä, niin hauskaa samalla. Teen muutaman postauksen vielä kaappien sisällöistä myöhemmin.

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, BloglovinEi kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.