18 lokakuuta 2020

TERASSIN SISUSTUS

 


Perjantaina leijaili ensimmäiset lumihiutaleet, joten oli jo aika laittaa loputkin kesäkukat pois ja sisustaa terassi syksyisemmäksi ja talvisemmaksi. 

 


 

Imuroin terassin ja sommittelin kalusteet uudelleen. Siirsin grillin pois näkyviltä, sillä eipä talvisin tule grillailtua, ja näin sain pöytäryhmän ja nojatuolit terassilasien eteen ja näyttää nyt tosi kivalta kun katsoo sisältä ulos.

 


Kävin ostamassa syyskukkia, lisäsin kynttilöitä sekä laitoin muutaman viltin ja taljat tuoleille lämmikkeeksi. Terassilasit pitävät viiman pois, niin vielä tarkenee kahvitella terassilla. Taidetaan joku päivä mennäkin glögiretkelle terassille A:n kanssa.

 


 

Suurehkot sypressit tuovat hieman näkösuojaa kadulta päin ja tykästyin kanervoihin tänä syksynä uudelleen. Etukuistille ajattelin hommata viime vuoden tapaan kranssin talveksi, sillä se oli niin toimiva pienelle kuistille missä kulkee rattaiden kanssa päivittäin.

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

6 kommenttia:

  1. Todella kaunista siellä, ihana tunnelma 😍🍂 onko tuo ihana lyhty maassa mistä? 😊

    Mukavaa uutta syysviikkoa 🍂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3. Tuo on Hemtexin lyhty, se on aivan ihana.

      Ja samoin sinne ihanaa syksyistä ja lumista viikkoa!

      Poista
  2. Kaunis terassi ja ihanat nuo kalusteet. Tuollainen terassilasitus on varmasti kiva, kun voi nauttia aamukahvin kylmemmilläkin keleillä. Itsekin pitäisi hieman uudistaa terassin sisustusta täällä Vaasassa nyt tulevana keväänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja joo todellakin nämä on hyvät myös talvella siihen, kun A nukkuu päiväunet ulkona, tuolla ei tuule, niin kovalla pakkasella ei ole niin kylmä. Tuolla tulee kesäisinkin oleskeltua enemmän kun meillä ei paista päivällä tuonne aurinko, joten ei niinkään kuumu eikä sitten iltaisin ole hyttysiä

      Poista
  3. Hienoja terassi-ideoita! Minkä nimiset ovat nuo pyöreät, valkoiset tuolit? Mistä niitä saa hankittua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :). Nuo valkoiset pehmeät tuolit on Karup Design merkin, ja kun googlettaa niin löytyy monta jälleenmyyjää. Olen ostanut nuo muistaakseni Vepsäläiseltä.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.