08 huhtikuuta 2021

KÄYTÄVÄN SISUSTUSTästä käytävästä on tullut yksi kodin lempipaikoista. Taulukollaasi lomamatkojen valokuvista tehtynä on niin muistoja täynnä. Viime aikoina on selattu paljon hakumatkan valokuvia ja matkakuume vain kasvaa. Jospa ensi talvena pääsisimme lomailemaan yhdessä ensimmäistä kertaa ulkomaille. A haaveilee, että pääsisi taas lentokoneeseen, ensimmäisestä matkasta hän ei juuri muistaa muuta, kuin mitä olemme kertoneet. Hän sitten kertoo muille, että tulin lentokoneella Suomeen.

 


 

Onhan tuo käytävä nyt niin paljon viihtyisämpi kuin silloin kun siinä ei ollut edes mattoa taikka viherkasvia, pientä pöytää tai tuolia ja valaisimet oli vain lasiset polttimot. Pieni käytävä tuntuu nyt myös tilavammalta.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

4 kommenttia:

  1. Upea valokuvakollaasi! Ja kasvi tuo mustavalkoisuuteen pehmeyttä, eloa, väriä ja muutosta. Onko pöydällä tuoksukynttilä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo on kyllä niin muistoja täynnä oleva kollaasi. Joo niin tuo ja tuo on kasvanut jo niin isoksi. En ehkä raaski tänä kesänä viedä tuota edes terassille. Joo, tuo on tuoksukynttilä. Siinä on niin mieto tuoksu (Malian kynttilä) että pystyy polttamaan. Nykyisin monet tuoksukynttilät on liikaa minun makuun :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.