27 huhtikuuta 2021

TERASSIN SISUSTUS KEVÄÄSEEN


 

Heti kun muutaman päivän aurinko paistoi erityisen lämpimästi, siivosin terassin ja toin varastosta terassille sohvan ja maton. Innostuin sisustamaan terassin kevääseen ja kävin erilaisia koristeheiniä.

 

 


 

Terassin sohva ja sohvapöytä on todella monta vuotta sitten ostettu Ikeasta ja niistä saan edelleen aika usein kysymyksiä mistä ne ovat. Eli nuo on Ikean Sinnerlig -sarjaa ja valitettavasti niitä ei taida enää saada kuin torista. Matto on myös Ikeasta ja ostettu noin kahdeksan vuotta sitten. 

 

 

Terassin pyöreä pöytä on Hayn Terrazzo -pöytä. Nyt laitoin pöydän ympärille aiemmin sisällä olleet valkoiset Tolix -tuolit.  Ihan hyvin sopii neljä tuolia pienen pöydän ympärille. 

 


Koska aika menee pääasiassa vain kotona, on ihana tehdä terassista tunnelmallinen kesähuone, jossa tuntuu että olisi kuin ulkomailla. Runsaasti heiniä, yrttejä ja valkoisia kukkia sekä hieman sinivalkoisia tekstiilejä ja luonnonsävyjä, sellainen sisustus tulee meidän terassille täksi kesäksi. 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin2 kommenttia:

 1. Hei! Onpa kaunis ja harmoninen sisustus terassilla (kuin muuallakin):) Olen etsinyt valkoisia pitkiä verhoja lasitetulle partsille ja bongasin omasi kiinnostuneena, mistä olet mahtanut löytää..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Kiitos paljon :). Nuo verhokankaat ostin vuosia sitten eurokankaasta, ei ole ulkokangasta, mutta meillä nuo on ollut jo todella monta vuotta kesät ja talvet ulkona eikä ole mennyt miksikään. En muista yhtään mitä kangasta, mutta jotain valkoista ja hieman läpikuultavaa.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.