18 huhtikuuta 2021

IHANA VIIKONLOPPU

 


Ihanaa sunnuntai-iltaa! Toivottavasti siellä on mennyt viikonloppu aurinkoisesta säästä nauttien ja ulkoillen.

Minulla oli tänään pitkästä aikaa vapaa päivä. Melkein kaksi viikkoa tuli tehtyä vain töitä ilman vapaata päivää, joten oli niin ihana kun tänään sai vain puuhata ulkona. Siivosin terassia ja toin varastosta terassille maton sekä sohvan. Ihanaa, kun voi jo oleskella terassilla.

 


 

Koska meillä tosiaan koko viikko meni niin että tein kaikki illat ja päivät töitä, halusin lauantaina tehdä jotain erilaista A:n kanssa. Niinpä lauantaina lähdimme A:n kanssa käymään kaupungilla hieman ostoksilla. Edellisestä kaupungilla käynnistä oli jo hurahtanut yli 8 kuukautta. A oli aivan mielissään, kun pääsi monet rullaportaat ylös ja alas. Hän halusi ostaa tarroja ja saippuakuplia sekä munkkeja kotiin. Meillä oli niin ihana tyttöjen aamupäivä. Päiväunien jälkeen hän saikin viettää aikaa kahdestaan isänsä kanssa, kun minä vuorostaan tein töitä.

 


 

Tänään me käytiin maalla A:n serkuilla kylässä. Hän oli aivan innoissaan menossa porkkanapussi mukanaan syöttämään serkkujen hevosia. Mutta siinähän kävi niin, että hevoset olivat niin pelottavia että itku tuli. Nauratti kyllä, että aika kaupunkilaistyttö meillä on. Sillä tallissa haisi hänen mielestään niin pahalle, että piti pitää nenästä kiinni. Ja pienen pienet kissanpennutkin tuntui pelottavilta pitää sylissä.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

4 kommenttia:

 1. No kyllä hevoset onkin pelottavia! Mä en aikuisenakaan uskalla mennä lähellekään niitä petoja. Ja onhan kissanpennuillakin terävät hampaat, jotka ei tunnu ollenkaan mukavalta pieneen (eikä isompaankaan) ihmiskäteen, joten kyllä mä ihan ymmärrän ja sympatiseeraan A:ta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pakko myöntää että kyllä ne muakin vähän pelottaa nykyisin :). Enää en taida uskaltaa ratsastamaankaan, joskus tuli käytyä.

   Poista
 2. Suloinen viikonloppu! Ja voi PIENET <3 On se vain suloista aikaa kun lapsi on pieni. Miten kaikki eläimet ja kasvitkin on suloisimpia pieninä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihanaa aikaa kyllä todellakin. Ja niin on, siks jotenkin ihastuin pieniin koiriin, kun ne on aina pieniä ja suloisia :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.