09 toukokuuta 2021

KUKKIEN KANSSA PUUHAILUA


 

Hortensia, pioneita ja neilikoita. Kukkien kanssa puuhailu on niin rentouttavaa. Se tuoksu ja käsillä tekeminen. Se kun saa aikaan jotain kaunista. Tällä viikolla syntyi sinivalkoinen kimppu. Teen kimpun ja muutaman päivän päästä saatan tehdä erilaisen kimpun, jos joku kukista meinaa nuupahtaa.

 


Keväisin ja kesäisin lempisävyksi hortensioista on tullut valkoisen rinnalle sinisensävyiset. Niin raikkaita. Hortensia on kyllä yksi lempikukistani. Niin näyttävä yksinäänkin maljakossa.

 


Eilen istutin muutaman viherkasvin isompaan ruukkuun sekä terassin koristeheinät ruukkuihinsa. Muutama tunti hurahti vauhdilla A:n pyöriessä välillä apuna niin multaa laittaessa kuin kastellessa. Suunnittelin myös hieman mitä sitä tänä vuonna pihalle tekisi. Vaihtaisiko kukkapenkkien paikkaa ja istuttaisiko mitä lisää. 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Hei, kaunis kimppu.❤️🌺 Taisi olla kimpussa myös pioni? Kuuluu omiin lempikukkiini 🥰 Rakastan kukkia. Minusta olisi varmaan pitänyt tulla "isona" floristi. 😆

  Terkuin, pienten matkassa Nora
  www.perheenarki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Kiitos, tuli kyllä kiva tuosta. Ja joo, on pioneita. Pionit on kyllä minunkin lempikukkia. Toivottavasti taas kukkivat omalla pihalla. Joo, sama, kukkien kanssa työskentely on niin ihanaa!

   Poista
 2. Hortensiat on niin ihania! Myös mun lempparikukkia. Ja pionit! Tänään löysin kirkonkylän kaupasta pioneja, ja minä kun olin luullut ettei niitä täällä myydä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, just tänään istutin kolmannen syyshortensian pihalle. Niin ihania leikkona kuin myös puutarhassa. Oi, pionit on niin ihania myös.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.