08 toukokuuta 2021

5X VIIKON PARAS HETKI


 

Ihanaa lauantaita! Sain tällä viikolla reilu 8 viikon työputken siihen malliin, että sain pidettyä melkein vapaa päivän jo eilen. Niin ihanaa, jospa tästä pääsisi normaaliin rytmiin pikku hiljaa takaisin, eikä enää tarvitsisi yöunista nipistää tunteja työntekoon tai viettää sunnuntaita koneen äärellä. Jospa nyt oppisin aikatauluttamaan työt paremmin. Kaikesta oppii.


 

Olin luvannut A:lle jo aiemmin viikolla, että mennään perjantai-iltana vaahtokylpyyn. Ja ai että hän oli mielissään vielä tänä aamunakin siitä. Arjen pienet ilot koostuvat juuri näistä ihanista yhteisistä hetkistä. Hetkistä mitkä ei vaadi oikeastaan muuta kuin yhteistä aikaa <3. Kuten kylpyhetkistä, yhteisistä lenkeistä, kun A menee pyörällä ja minä kävellen, hetkistä kun jutellaan ruokapöydän äärellä jne.

 


Tämän viikon parhaita hetkiä:

  • A:n 3 v neuvola oli torstaina ja meillä on niin iso ja reipas neiti. Hän teki kaiken ja enemmänkin. Huoneeseen mennessä esitteli itsensä koko nimellä ja hänen mielestään neuvolassa oli niin kivaa että ei olisi halunnut kotiin lähteä <3.
  • Perjantaina mieheni tuli töistä ja otti lähes saman tien A:n mukaansa ja sanoi, että annetaan Heinille hetki omaa aikaa. Illalla kävin vielä postissa ja viereisestä pizzeriasta tuli niin hyvä tuoksu, että kävin vielä iltapalaksi pizzan.
  • Kylpyhetki. Näitä vaahtokylpypäiviä pitäisi pitää useammin. Nämä on niin A:n mieleen. Hän niin tykkää että saa vanhemman mukaansa poreammeeseen.
  • Se hetki, kun saat vihdoin yli kahdeksan viikon työpuristuksen valmiiksi. Saat pitää vapaan viikonlopun todella pitkästä aikaa ja voit vielä muutamaksi päiväksi työkoneen pois silmistä. Ja se hetki oli eilen. Mutta pakko sanoa, että hyvin nukutun yön jälkeen mietin, että no eipä tuo jakso ollut kovin paha. Sitä pystyy kyllä venymään vielä enemmän kuin kuvitteleekaan.
  • Me saatiin alkuviikosta niin ihana yllätyspaketti Gauharilta A:n kanssa, harmaat samistelupaidat <3.

 


Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.