24 elokuuta 2021

PIENTÄ SISUSTUSMUUTOSTA ETEISEENSisustusmuutokset, missä vaihdetaan jo kotona olevia huonekaluja ja tavaroita huoneesta toiseen, on minun mielestä niitä parhaita muutoksia. Saa uutta ilmettä ilman että tarvitsee edes miettiä että haluaisi ostaa jotain uutta. 

 


 

Sain eräs sateinen vapaapäivä inspiraation kokeilla käytävään takapihan terassin pientä pöytää ja tuolia ja siitäpä se muutos lähti liikkeelle. Nimittäin Artekin ritiläpenkki ei oikein koskaan ole tuntunut omalta, vaikka kaunis onkin, ja halusin sen tilalle jotain muuta.

 Niinpä sitten testasin marmorikantista sivupöytää ja y-tuolia eteiseen ja nehän kävi sinne niin hyvin. Nyt on hieman laskutilaa postille, laukulle ja avaimille kotiin tullessa. Ja tukeva tuoli missä istua ja laittaa kenkiä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

2 kommenttia:

  1. Juu, kyllähän eteisessä on hyvä pöytä ja tuoli olla. Istuvat hyvin tuohon mielestäni. Mutta varsinaisesti katse kiinnittyi ihanaan vaaleaan telttaan, joka yhdessä kuvassa kutsuvasti nököttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne kyllä sopi kivasti tuonne. ja joo, tuo teltta on aivan ihana, just tänään juteltiin A:n kanssa lenkillä, että joku yö siellä voisi nukkua. Yleensä iltaisin koirat löytää teltasta unilta.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.