15 elokuuta 2021

VERHOT MAKUUHUONEESEEN

 


Vihdoin on makuuhuoneessa sinne teetetyt ja tilatut verhot paikoillaan ja niistä tuli minun mielestä niin upeat. Tilasin verhot Verhotalosta, joista sain myös apua verhokankaiden ja sävyjen valintaan. Kerroin, että haluan hotellimaiset verhot koko ikkunaseinälle ja haaveilin seinään uppoutuvasta sävystä pimennysverhoon.

 


 

Tilasin verhojen lisäksi verhokiskot kattoon kiinnitettyinä ja asennettuina ja sängyn päätyyn uuden päällisen, koska ei se pellavapussilakana viritelmä ollut niin kestävä ja helppohoitoinen. Sekä pimennysverho että sängynpääty on samettipintaista kangasta. Kerää varmasti pölyä, mutta toisaalta helppo putsata vaikka tarrarullalla.

 


Koko huoneen tunnelma muuttui kyllä niin paljon verhojen myötä. Makuuhuoneessa on nyt niin paljon pehmeämpi ja lämpimämpi tunnelma. Ja ei tarvinnutkaan alkaa maalata seiniä uudella sävyllä, kun sain kaipaamaani muutosta näinkin aikaan. Niin ihana, kun vihdoin on makuuhuoneessa verhot, joista olen kauan haaveillut ja näin ollen makuuhuoneen sisustus on valmis.

 


Verhokankaista sain jo kyselyä ja tässäpä tiedot kankaista:

Valoverho: Designers Guild Monza chalk.

Pimennysverho: Edmund Bell Sensation.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

10 kommenttia:

 1. Oih, Byredon tuoksu! Ehdottomasti lempimerkkejäni!! (Tälläkin hetkellä kaapissa neljä Byredoa, ja kaksi loppui juuri hiljattain.) <3
  Pidän tuosta makkarin pehmeänlämpimästä värimaailmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on mun lempituoksu . Oi, sulla on monta. Ei tule kyllä muita tuoksuja käytettyä, kun oma lemppari on löytynyt. Kiitos, tämä on ihana huone nukkua <3

   Poista
 2. Hei, onpa todella kauniit verhot makuuhuoneessa! Meillä on kanssa uusien verhojen valinta edessä uuteen kotiin. Todella hyvä idea tilata verhojen lisäksi kiskot kattoon kiinnitettynä. https://www.kaihdinasennus.com/verhokiskot-ja--tarvikkeet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, verhokiskot katossa on kyllä paras vaihtoehto mun mielestä :)

   Poista
 3. On todella viimeistellyn ja tyylikkään näköinen verhototeutus. Todella kauniisti laskostuvat verhot ja tuo verhokisko on paremman näköistä, johon olen muualla törmännyt.

  t. Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minun mielestä kanssa näistä tuli täydelliset ja se että verhot ovat melkein lattiaan asti, laskeutuu ne kauniimmin (siis kauniisti kun ei ole ylipitkät).

   Poista
 4. Onpas kaunis ja harmooninen. Minkälaiset kiskot laitoitte kattoon ja millä etäisyydellä ovat seinästä ja toisistaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä on niin ihanat ja toimivat edelleen yhtä hyvin kuin puolitoista vuotta sitten laitettuna. Nuo kiskot on Joensuun verhotalolta ostettu ja sieltä me ostettiin palveluna niiden laittokin. Eli en tiedä mitä kiskoa nimeltään, joku verhokisko. Ja sitten ehkä noin 5 cm seinästä ja toisistaan ehkä noin 10 cm tai alle.

   Poista
 5. Hei! Samaa kyselisin kuin anonyymi ylhäällä, eli mitkä verhokiskot pitävät pimennysverhon hyvin aisoissa ja mitkä ovat valomerkin etäisyys seinästä ja verhojen toisistaan. Näitä tietoja ei kukaan koskaan kerro kirjoituksissaan vaikka ovat todella oleelliset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, huomasin vasta nyt ylemmän kommentin. Eli me ostettiin verhojen mukana verhokiskot kattoon ja niiden asennus, joten valitettavasti en tiedä mitä kiskoa on. Eli tilattiin verhot ja niiden asennus kiskoineen Joensuun Verhotalolta, esimerkiksi he osaavat auttaa paremmin, oleellinen tieto johon en tiedä vastausta :D. Valoverho on noin 5 cm (tai alle) seinästä ja verhojen väli on varmaan alle 10 cm. Nämä kun tuli meille asennettuna niin ei näitä tietoja tarvitse itse miettiä.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.