27 lokakuuta 2021

VIERASHUONE VAI VIHERHUONE?

 

Viherhuone, vierashuone vai työhuone, millä kukin sitä haluaa kutsua. A:lta jos kysyy, se on isän huone, koska eniten hän siellä tekee töitään. 

 

Toin entisen sohvapöydän yöpöydäksi tänne huoneeseen, mutta kyllä se taitaa mittasuhteiltaan liian iso olla… ehkä laitan myyntiin tai sitten varastoon jemmaan. Tai sitten se jää tuonne ainakin toistaiseksi. Silmä tottuu.

 

 

Täällä taitaa olla kaikki meidän viherkasvit. Viherkasvit on kyllä kivat juuri tuolleen ryppäänä.


 

Olen haaveillut pienemmästä sängystä tänne huoneeseen, mutta toisaalta meillä käy aika usein yövieraita, niin ihan kiva kun peti on aina valmiina. Tänne huoneeseen kävisi niin hyvin Laura Seppäsen Interfacelle suunnittelema Lollipop-daybed, vai mitä. Se vakosamettinen daybed on niin kaunis.

 


 

Yöpöydän lisäksi täällä on vaihtunut matto vaaleammaksi ja muutaman tuolin vein pois. Tuli ihanasti valoisampaa ja avarampaa.

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

 1. Saanko esittää postaustoiveen, olisi kiva jos tekisit sellainen kysymys-vastaus postauksen jossa vastaisit yleisimpiin tietoihin sinusta ja blogistasi, olisi kiva tutustua paremmin sekä sinuun että blogisi historiaan! ♥

  Raikasta syksyä!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai, postaustoiveet on ihania, niin tulee vaihtelevuutta ja uusia ideoita, kiitos! Hmm. osaisitko laittaa joitain kysymyksiä mihin vastata?

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.