08 lokakuuta 2021

PUKEUTUMINEN: LEMPIHOUSUT

 Lähes kaksi vuotta kuljin mustat urheiluleggingsit jalassa syksystä kevääseen kun olin A:n kanssa kotona, mutta nyt halusin jotain muuta päälle pantavaa vaikka edelleenkin pääasiassa kotona työskentelen. Ja pakko myöntää, että osa vaatteista tuli käytettyä niin puhki, että eipä kesän mekkokauden jälkeen ollut oikein mitään vaatetta kaapissa.

Viimeiset pari vuotta on tullut oikeastaan ostettua vain lastenvaatteita, joten olihan tuo aika jo hieman päivittää omaakin vaatekaappia. Miten se meneekin niin että lapsella on aina kaikki vaatteet joka kauteen hyvissä ajoissa hankittuna ja unohtaa hankkia itselle.

 


Ostin syksyllä muutaman mekon talveksi ja sitten tilasin mustat siistimmät housut, jotka menevät niin kävelylenkille kuin palaveriin. Näistä tuli heti minun lempihousut, ei purista mistään, niin joustavat ja ihanan tuntuiset päällä. Nämä uudet lempihousut on Andiatan Nomi V Jersey -housut.

Minulla on puolet hyllyistä ja puolet vaatetangosta tyhjänä. Ja hyvä vain, että kaapissa on vain lempivaatteita, sellaisia vaatteita mitä oikeasti tulee käytettyä siihen asti, että seuraava osoite vaatteilla on roskis (viimeksi tänään vein kaksi pussillista reikäisiä vaatteita H&M:n kierrätyslaatikkoon) eikä mitään turhaa.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

4 kommenttia:

 1. Nuo näyttää hyvältä sun päällä! Mä oon ihan vaatefriikki ja onkin ollut pakko suitsia itseä hankinnoissa. Nykyään annan itselleni luvan ostaa vaatteita vain joka kolmas kuukausi. Kun siihen tottuu, ei tulekaan osteltua hulluna, kuten ennen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää on tosi ihanat housut. Oon ite aika tarkka etten osta mitään turhaa ja yllättävän vähällä vaatevarastolla pärjää, kun tekee kotona töitä. Musta tuntuu et maailma hukkuu jo nyt vaatteisiin ja tavaroihin, niin en voi ostaa turhaa. Ja ostan aina uutena, koska käytän ne yleensä aina sitten loppuun.

   Poista
 2. Hei. Vieläköhän viesti tulee perille. Uutena lukija selailen vanhoja tekstejä ja kiinnostus heräsi mistä näitä housuja löytää? Ainainen haaste löytää hyviä. Yt Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Kyllä tulee :). Nuo on Andiatan nettikaupasta tilattu.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.