05 joulukuuta 2021

HIEMAN JOULUA SISUSTUKSEENHieman joulua kodin sisustukseen. Meillä ei vaihdella vuodenaikojen mukaan tyynynpäällisiä tai verhoja, vaan enneminkin vuodenajat ja juhlapyhät näkyvät kotona kukin ja kynttilöin.

 

 

Joulu on juhla joka on erityisen mieleinen. Koti pukeutuu jouluun kynttilöin, kukin ja havuin. Tykkään jo marraskuun lopussa ostaa joulukukkia ja polttaa tuoksukynttilöitä. Tänä vuonna ostin kauan haaveilemani Diptyquen kynttiläkarusellin sekä saman brändin joulukynttilän.

 

 

Kranssin teosta ylijääneet havut ja eukalyptuksen oksat laitoin maljakkoon. Vihreät ja valkoiset joulukukat sekä havut ovat suosikkeja vuodesta toiseen.

 

 

Havuja ja vihreää meillä on joka huoneessa. Wc:ssä ja eteisessä on paperitähdet valoilla, tuomassa tunnelmavaloa. Taljoja on niin sohvalla, ruokapöydän tuoleissa kuin leikkiteltassa tuomassa pehmeyttä ja lämpöä jouluun ja talveen.

 


 

Taidan ensi viikolla lisätä vielä havuvalonauhan olohuoneeseen takan luo ja ehkä teen vielä sisälle vihreän kranssin.  Jouluna saa olla runsautta ja kodikkuutta. Meidän joulun sävyt taitaa tänäkin vuonna olla vihreä, valkoinen, kulta ja ruskea. Olen ihastellut instagrammissa punaista, miten kauniilta punavalkoiset joulukoristeet näyttävät kuusessa, mutta ei ainakaan vielä ole tulossa meille punaista enempää kuin A:n tonttulakki.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.