24 joulukuuta 2021

RENTOUTTAVAA JOULUA!

 

 

Ensimmäinen lahja on tuotu kuusen juurelle aamua varten, joulusukkaan kirjoitettu kirje tontulta ja etuovelta viety tontun kirjeet talteen. A on odottanut kolme viikkoa karkkikepin syömistä kun sanottiin että jouluaattona saa sitten syödä. Päivittäin hän on kysynyt, joko nyt on jouluaatto? Kylläpä hän on ollut kärsivällinen! Huomenna sitten saa aamupalaksi karkkia.

 


 

Minulla oli tänään sittenkin töitä, mutta toisaalta ei ollut muutakaan tekemistä suunniteltu tähän kuin karjalanpiirakoiden teko. Iltapäivästä tein sitten noin 30 piirakkaa. Ai että miten herkullisia niistä tuli. Joulun ja ensi viikon ruokaostokset tilasin aamuksi kotiin toimitettuna, niin ihana kun ei ole tällä viikolla tarvinnut kaupoissa käydä. 

 


Tai kukkakaupassa kävin. Kävin jouluksi ripauksen punaista kotiin kukkien muodossa. Tein jouluisen kukkakimpun jouluruusuista, amarylliksestä, havuista, neilikoista ja eukalyptuksesta. Jouluruusut ovat niin kauniita leikkokukkia. 
Tämä joulua edeltävä aika on ollut niin ihanaa ja jotenkin rauhallista. Sunnuntaina kävimme vielä kauneimmissa joululauluissa, kun A pääsi soittamaan siellä serkkujen kanssa. Ihanan rentouttava ja kutkuttava joulun odotus ollut, ja tämä viikkokin on mennyt rauhallisesti ilman mitään kiirettä. Tällä lailla sen pitää mennäkin.

 


Ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.