20 lokakuuta 2022

MAKUUHUONEESEEN HIEMAN MUSTAA

 


Meillä on parisänkyyn kolmet lakanat, kaikki valkoisia ja nyt kun yhdet lakanat alkoi hajota käsiin tein lakanatilauksen ja samalla tilasin päiväpeiton ja uudet tyynyliinat suurempiin tyynyihin. 

 


Ihanasti mustat reunat niin päiväpeitossa kuin tyynyissä tuo viimeisteltyä ilmettä makuuhuoneeseen. Päiväpeitto on kyllä kiva ihan vain noin kapeasti sängylle aseteltuna. 

 


 

Ja kuka arvaa minkä värisen pussilakanan tilasin? Se on nimittäin ihan muuta kuin nykyiset valkoiset mitä meillä on ja vielä kuviolliset. Kunhan taas tulee maanantai ja petivaatteiden vaihtopäivä niin nappaan kuvia makuuhuoneesta.

 


 

Tykkään että lakanoita ei ole montaa, vain tarpeeseen. Yhdet lakanat käytössä, yhdet pesussa ja yhdet varalla. Välillä tarvitsee kolmansia vaikka kun käy yökylässä tai jos käy yövieraita enemmän. 

 


 

Huomaa kyllä miten lakanat ja pyyhkeet kuluvat kun niitä ei ole kuin suurin piirtein yhdet käytössä ja toiset pesussa. Meillä alkaa nyt hajota kaikki pyyhkeet mitkä olleet jo osa varmaan lähemmäs 10 vuotta käytössä.

 


 

Päiväpeitto tuo minusta sen viimeisen silauksen makuuhuoneeseen. Petaan sängyn joka aamu, en voi keskittyä työntekoon kotona jos sänky petaamatta, huone tuntuu jotenkin nuhjuiselta jos ei kaikki järjestyksessä ja sänkyä pedattu. Se on hauska huomata miten lapset alkaa käyttäytyä samalla lailla kun vanhemmat, A saatta petada sängyn jos sitä ei ole jo tehty.

 


 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Ihana petaus, ja näyttää olevan mieleinen pikku nukkujallekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ja joo L nukkuu aina tuossa kohin päivällä, siitä pystyy seurata mitä muut puuhaa :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.