15 joulukuuta 2022

OLOHUONEEN JOULUSISUSTUSTA

 


Vaikkei meillä vaihdeta jouluksi mitään tekstiilejä, niin saa olohuone runsaamman sisustuksen joulun ajaksi pikku hiljaa joulua kohden mennessä. Jo hyvissä ajoin marraskuussa tuli joulukuusi koristeineen. Jo joulukuusi luo ihanan tunnelman kotiin.

 

Joulukukkina meillä on erilaiset havut, mitkä tuo kuusen tuoksua sekä leikkoamarylliksiä. Tänä jouluna ostin myös poistokorista upean viininpunaisen jouluruusun sekä jo aiemmin pienen valkoisen joulutähden. Mitään tuoksuvaa meillä ei allergioiden takia voi olla, joten hyasintit ja eukalyptukset ovat ihan nou nou.

 


 

Kynttilöitä tulee poltettua entistä enemmän ja otan jouluksi esille useat kaapissa olevat kyntteliköt ja kynttilänjalat. Sohvapöydällä on ihana karusellikynttilä ja sivupöydillä Stoff Nagel kynttilänjalat, johon ostin tummanpunaiset ja vihreät kynttilät jouluksi.

 

Sohvapöydällä maljakossa olevaan havuun A lisäsi onginnasta saadun joulupallon. Kukka-asetelmat ja havut vaihtavat varmasti vielä monesti paikkaa ennen joulun pyhiä.

 

Lisää tunnelmaa tulee tunnelmavaloin, takkatulesta sekä joululauluista. Koko joulukuu on minusta ihanaa taika aikaa. Ja minusta joulun tekee nauttiminen tunnelmasta ja rauhoittuminen perheen kanssa. Avasin juuri olohuoneen verhot ja nautin täydellisestä pakkas- ja lumimaisemasta <3. Tunnelmallista joulun odotusta!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.