04 joulukuuta 2022

TÄMÄN VUODEN JOULUKALENTERI

 


Joulun odotuksessa kaikkein parasta on se lasten ilo, jännitys, innostus, usko tonttuihin ja joulupukkiin <3. Niin ihanaa kun on oma lapsi kenelle tuoda iloa joulun odotukseen. Ja koska itse nautin niin paljon tästä tunnelmasta ja jouluisesta tekemisestä suunnittelen A:lle innoissani joulukalenteria. Viime vuonna meillä oli paljon aineettomia yllätyksiä, mutta nyt keksin ihanan idean.

 


Tänä vuonna tonttu tuo öisin joulusukkaan Schleich-heppaleikkeihin vähän kaikenlaista tarviketta. Se riemu kun joulukuun ensimmäisenä päivänä joulusukasta löytyi harjapakki tarvikkeineen. Miten ihmeessä tonttu toi minulle harjapakin? Äiti, olen tosi kiltti tyttö, tonttu tulee varmaan meille aina ekana.

 

A on tämän vuoden leikkinyt tosi paljon niillä muutamalla Schleich-hepalla mitä meillä on, ja koska samat leikit on hänen vanhemmilla serkuillaankin, uskallan sanoa että näillä hän tulee leikkimään vielä vuosia. Niin ihana seurata kun puolet vanhemman serkun kanssa heillä leikit hepoilla sujuu niin ihanasti. 

 


Joinakin aamuna joulusukasta saattaa löytyä myös jotain herkkua. Yritin etsiä marraskuussa torista käytettynä näitä Schleichejä, mutta ne olivat torissa kalliimpia kuin kaupassa, niin enpä sitten ostanut käytettynä. 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Ihana kalenteri-idea! Schleichit oli meidänkin tytöllä vuosia aktiivisessa leikissä, ja äitinä tykkäsin siitä, että ne olivat laadukkaita ja kestäviä. Yllättävän kalliilla porukka niitä käytettynä tosiaan myy, mutta ehkä ne jonnekin menevät kaupaksi. Itselläni on ollut periaatteena, että jos käytettynä myyn, en tee sillä bisnestä vaan yritän vain päästä mahd. nopeasti eroon😃 uutena niitä onneksi on monessa paikassa saatavilla, ja osat sopivat hyvin yhteen. Iloista joulunaikaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, meillä oli vain muutama heppa ja juttu ennestään niin nyt saa hieman lisää pikkuhiljaa. Ja joo, nämä on ihanan kestäviä ja myynnissä vuodesta toiseen. Ja niin ihana kun vanhempien serkkujen kanssa samat leikit <3. No sama, kunhan vain pääsee aina tavarasta eroon mahdollisimman nopeasti. Kiitos ja samoin sinne, ihanaa joulunaikaa!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.