01 toukokuuta 2023

5-VUOTISSYNTTÄRIT HEPPATEEMALLA


Silloin on onnistuneet juhlat, kun kesken juhlien A tuli luokseni yhtenä hymynä ja sanoi: Best Day ever <3 ja jatkoi taas leikkeihin kavereitten kanssa.

 


Meillä juhlittiin perjantaina kaverisynttäreitä, jonne A kutsui kolme päiväkotikaveriaan ja sitten lauantaina jatkettiin juhlia serkkujen ja kummien kanssa. Juhlien teemaksi A valitsi hepat, koska ratsastus on lempiharrastus tällä hetkellä.

 


Tänä vuonna tarjoilujen suhteen menin sieltä missä aitaa ei olekaan ja oikeastaan kaikki tarjoiltava tuli kaupasta. 

 

 


Tarjolla oli:

-nakkia ja lihapullia sekä kasvisnakkeja ja falafeleja

-tomaattivalkosipuli focacciaa

-tomaatti-mozzarella-basilikaa

-hedelmä-marjavartaat

-sipsiä, juustonaksuja ja popcornia

-vaniljajäätelöä, johon sai laittaa kinuskikastiketta, mansikoita ja vaahtokarkkeja

-riisimurosuklaamuffineita

 

 

Miten ihana oli tehdä ja suunnitella noita hedelmä- ja marjavartaat ja ne olivat lasten mieleen <3. Käytin vesimelonia, ananasta, mustikoita, mansikoita ja viinirypäleitä. Kakun sijaan jäätelö toimi mainiosti ja onhan se jäätelö nyt enemmän lasten mieleen kuin täytekakku.

 


Ohjelmana oli ongintaa, kasvomaalausta ja kepparirata pihalla sekä sitten pinjata serkkusynttäreillä.

 


Kasvomaalaukset tein talvella Zarasta ostamilla glitterigeeliväreillä, kaikki halusi sateenkaaren. Nuo värit ovat niin kauniit <3.

 


Meillä ei ollut tarjolla ollenkaan karkkia vaan tein ongintaan kaikille lapsille omat karkkipussit johon tuli poksuvaa jauhetta pussit, tikkari tai joku karkkijuttu ja irtokarkkeja.

 


Sekä perjantaina ja lauantaina just synttäreiden aikaan satoi, mutta heti kun tuli poutaa lapset lähtivät ulos hyppimään esteitä keppareilla.

 


 

Koristeina oli ilmapallokimput, johon nuo ilmapallokepit ovat loistavat. Sidoin naruilla kolme ilmapallokeppiä yhteen ja kimppu oli valmis. Nuo ilmapallokepit voi käyttää uudelleen ja uudelleen, niin kätevää eikä tarvitse hankkia erikseen heliumpalloja.

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.