13 toukokuuta 2023

MAKUUHUONEEN SOIKEA MATTO


En olekaan vielä näyttänyt miltä makuuhuoneen uusi matto näyttää. Tilasin siis paksumman villamaton mikä ei luista jalkojen ja tassujen alla. Soikeanmuotoinen matto on kaunis sekä kätevä, koska sen saa tuotua pidemmälle sängyn päädystä, kun suorakaiteenmuotoisen maton ilman että oven avaamisen kanssa tulee ongelmia.

 


Kevät on yksi lempivuodenaikani senkin suhteen, että kaupat ovat pullollaan lempikukkiani, leikkohortensioita ja pioneita. Varsinkin hortensioista tykkään leikkokukkina, sillä ne kestävät yleensä monta viikkoa. Ostin viikko sitten puolen hinnan korista kaksi hortensiaa ja ne edelleen ovat yhtä kauniit. Eikö olekin upea?

 


 

Niin ja tuo matto on Elloksen valikoimasta, sieltä on tullut nyt usein alekuponkeja ja sopivasti tilatessani oli matot alessa. Miten minusta tuntuu, että tänä keväänä on ollut enemmän alennuksia nettikaupoissa? Se on ihan kiva, ettei tarvitse normihinnalla kaikkea ostaa, kun kaikki hinnat ja kustannukset on noussut.

 


Nauttikaa aurinkoisesta viikonlopusta! A on jo kyllästynyt kuulemaan miten innoissaan olen kaikesta vihreästä mikä pikku hiljaa ulos tulee <3. Miten ihana on lenkkeillä ja seurata luonnon heräämistä talven jäljiltä. Linnun laulua ja lämpoä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.