08 elokuuta 2023

TAKAISIN ARKEEN


 

Me olimme neidin kanssa niin innoissaan sunnuntai-iltana, kun edessä oli pitkästä aikaa arki aamu. Yhdeksän viikon tauon jälkeen A meni päiväkotiin ja minulla edessä työpäivä ilman että kukaan keskeyttää työt, sillä en sitten voinut pitää kuin ehkä reilu kolme viikkoa lomaa, vaikka luulin olevani 9 viikkoa lomalla. Sillä silloin kuin töitä on tarjolla, niitä kannattaa tehdä, ainakin minusta. Mutta miten ihanaa kun arki taas alkoi. Vielä seuraava vuosi mennään noin neljä päivää viikossa hoidossa tyylillä, niin vapaata on enemmän. Nautin.

 Vielä en ole ehtinyt näinä kahtena päivänä tekemään aamutreeniä, mutta huomenaamuna taidan aloittaa työpäivän treenillä. Toivon että pitkän tauon jälkeen siitä tulisi taas rutiini. Ja mistä hellepäivistä onkaan saanut nauttia, ei tunnu töitten tekeminenkään miltään, kun voi suunnata työpäivän jälkeen rannalle A:n kanssa. 

 Nyt tuntuu siltä, että loma teki tehtävänsä. On ihana tehdä töitä, paljon uusia ideoita ja tekisi mieli tehdä vaikka mitä.

 Elokuu on aivan ihana kesäkuukausi, yksi ihanimpia kuukausia, sillä saa nauttia vielä aivan ihanista hellepäivistä, pihamaalta saa vaikka mitä ihania kukkia, voi käydä sienestää ja marjastaa sekä vielä kuukausi aikaa pukeutua kaikkiin ihaniin kesämekkoihin. Meidän pihallamme kukkii just nyt niin upeat syyshortensiat, pallohortensia, daaliat sekä koristeporkkana ja kultapiisku (muistelisin että oli sen niminen).

 


 Ihanaa elokuuta!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.