08 lokakuuta 2023

VESSAN KAAPILLA – JÄRJESTELYÄ


Mitä te teette, jos teillä on omaa aikaa? Minä varmaan useimmiten järjestelen kaappeja ja samalla pyyhin pölyjä niistä sekä vaihtelen asetelmia tms. sohvatyynyn pöyhimistä. Kaikilla on se oma tyyli rentoutua vai mitä? Se järjestely vie vähän mukanaan ja kohta sitä on siirtynyt kaapista toiseen ja huoneesta toiseen, kunnes on taas kerran käynyt kaikki kaapit läpi varastoa myöten. 

 


 

Kesällä järjestelin pienemmän wc:n kaappeja ja tasoja. Hommasin Tokmannista rasioita, jotta saan kauniimmin ja selkeämmin kaikki järjestykseen. Ponnarit, harjat ja kammat, pinnit, hammasväliputsarit, vanulaput, vanupuikot jne. Kirkkaista purkeista näkee heti mitä missäkin on, lisäksi käytän säilytyspurkkeina kauniita kynttiläpurkkeja.

 


Tyhjät, loppuun käytetyt kynttiläpurkit saa puhtaiksi steariinin jämistä putsaamalla purkit ensin voiveitsellä ja talouspaperilla ja sitten pesemällä vielä astianpesukoneessa.

 Vaihdoin vessaan myös valaisimen sekä ruuvasin peilikaapin päältä valaisimet pois (näkyy ehkä vielä kuvissa), hieman selkeyttä pieneen tilaan. Taulu on taas valokuva Etelä-Afrikasta, muistoja neljän vuoden takaiselta matkalta.

 


 

Peilikaapissa on päivittäinen kosmetiikka, A:n hiusaineet, voiteet, hiuslakat, kuivashampoo, hammasharjat ja tahnat, käsirasvaa jne.

 


Alakaapissa on kaksi vetolaatikkoa, alemmassa on mm. kosmetiikkatäydennystä, wc:n käsipyyhkeet ja kosmetiikkalaukkuja. Ylemmässä laatikossa toisessa reunassa on hiustenkuivain, kammat, harjat, kylpypommit ja kasvonaamiot ja toisella puolen pinnit, ponnarit ja hiuskoristeet sekä pannat.

 

 

Tästä meidän pienestä wc:stä on tullut se eniten käytetty wc, jossa pestään hampaat, laitetaan hiukset jne. Tämä on lähellä ulko-ovea ja pesuhuonetta kun on melkein samaa tilaa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.