29 lokakuuta 2023

HALLOWEEN-JUHLAT - KORISTELUA

 

 

Äiti, nämä on parhaat juhlat ikinä- huudahti A eilen kesken juhlien menossa serkkujen kanssa takapihalle leikkimään haamuhippaa. 

 


A toivoi halloween-juhlia ja minähän innostuin suunnittelemaan ja koristelemaan kotia. En lähtökotaisesti tykkää ostaa turhaa krääsää, joita käytetään vain kerran vuodessa. Mutta juhlia varten hankin yhden pussin hämähäkinseittiä, pussillisen hämähäkkejä ja yhden suuren hämähäkin. Nämä taisivat kustantaa reilu 10 e.

 A:n huoneeseen ja leikkihuoneeseen virittelin hämähäkin seittiä pitkin poikin huonetta lattiasta kattoon ja sinne ripottelin hämähäkkejä sekä vaahteran lehtiä.

 


Syöttötuolin, pehmolelun ja lakanan yhdistelmästä tein haamun. Kankaan palasesta leikkasin silmät ja sisälle virittelin patterilla toimivat jouluvalot. Mustasta suodatinkankaan jämästä tein hahmon keppihevosta apuna käyttäen. Lisäksi meiltä löytyi ennestään kultaisia hämähäkinseitti koristeita, mustia, beigejä ja valkoisia pompom-palloja sekä vaaleita kurpitsakoristeita.

Ja aika kivasti näillä koristeilla pääsi tunnelmaan. Leikkihuoneessa oli halloween musiikkia ja hämärää tunnelmaa.

 


 

Mandariineista ja kurkkupaloista sai kurpitsat, kurkuista haamuja jne. Kasvistikkuja, popcorneja, sipsejä, paljon halloween karkkeja, haamuporkkanapiirakkaa sekä nakkeja, pitsaa ja napoleon kakkua oli tarjolla. Juomana Pirkka -ohjeella tehtyä vihreää juomaa.

 


Järjestin A:n huoneeseen haamuaskartelua, valkoisesta harsosta ja vanulapuista tuli kivat haamut, joita oli nopea lasten askarrella. Vielä vähän kasvomaalausta ja tatuointien tekoa.

 


Ilta mennä hurahti vauhdilla 30 hengen porukalla. Meitä oli 11 aikuista ja 19 lasta, joten vilinää riitti 😊.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Kylläpä olit loihtinut upeat juhlat. Hauskoja hahmoja ja upeat hämähäkinseitit. Oli ilo vierailla täällä. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, oli kyllä ihana järjestää juhlat kun A niitä toivoi <3. Aika pienellä vaivalla saa kivaa taiottua. Ihanaa marraskuun alkua!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.