14 tammikuuta 2024

PYÖREÄ RUOKAPÖYTÄ - OLIKO HYVÄ VALINTA?

 


Pari kuukautta sitten meillä vaihtui ruokapöytä pyöreään pöytään ja ajattelin kirjoitella kokemuksia, oliko hyvä päätös vaihtaa ruokapöytä.

 

 

+ Tilan tuntu, olohuoneruokailutila on väljempi ja tuntuu nyt tilavammalta. Kuudenhengen suorakaiteinen pöytä taisi olla mitoitukseltaan liian suuri tähän tilaan.

+ Pöydän ympärille sopii 6-7 tuoliakin tarvittaessa ja tarjoiltavat hyvin keskelle. Aika harvoin vieraita loppujen lopuksi käy, että meidän 3 hengen perheelle tämä on juuri sopiva. Pöydän ympärillä on yleensä 5 tuolia.

 


 

+ Sanomalehtikin sopii hyvin pöydälle. Meille tulee lehti ja mieheni ehto oli, että hänen pitää mahtua aamuisin levittämään sanomalehti pöydälle.

+ Pöydän yksityiskohdat ovat upeat ja pöytä on jämäkkä, ei liiku pienellä töytäisyllä. Tykkään niin paljon tästä ruokapöydästä, meillä on siis Gubin Moon pöytä.

 


- Mustassa pöydässä kaikki jäljet ja naarmut näkyy hyvin. Toisaalta ruokapöytä tulee pyyhittyä heti kaikkien ruokailujen jälkeen. Ja koska pöytä on ostettu käyttöä varten, elämisen jäljet saa siinä näkyäkin.

 


Kuten plussien määrästä huomaa, pöytä on täydellinen meidän käyttöön ja meidän tilaan.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Kaunis pöytä ja tuolit, yksityiskohdat ovat hienot! Myö vaihdettiin myös pari vuotta sitten suorakulmaisesta pöydästä pyöreään pöytään, oli hyvä päätös. 😊 Tilaa tuntuu olevan keittiössä paljon enemmän kuin aiemmin, varsinkin pöydän ympärillä. Toimii hyvin kolmihenkisenä perheenä, mutta myös juhlissa mahtuu 5-6 henkilöä kahvittelemaan kerralla saman pöydän ääreen. 😊👌🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, hyvä pöytä ollut käytössäkin, niin tukeva. Ja joo, miten sitä tilaa tulikin heti enemmän <3. Ja yllätävän paljon mahtuu tarjoilua pöytään, ei ole ollut yhtään ahtaan oloinen ja juhlissa muutenkin tarjoilut usein saarekkeella. Meillä kans on sopinut jopa 7 pöydän ympärille. Ei huono ostos ollenkaan.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.