06 helmikuuta 2024

MAKUUHUONEEN SISUSTUSTA

 

Musta tuntuu, että tammikuu meni ohi huomaamatta, tai aivan sumussa… siispä ajatuksia siitä miten joulukuusen ja joulukoristeiden raivaaminen aiheutti sisustuspuuskan koko kotiin. Tammikuussa nimittäin järjestelin kaapit sekä vaihtelin kalusteita huoneesta toiseen.

 

 

Makuuhuoneeseen toin yöpöydäksi Hayn tarjotinpöydästä ja marmorilaatasta tuunatun sohvapöydän. Kooltaan ehkä himpun liian suuri, 600x600 mm, yöpöytä, mutta koska tilaa on, saa välttää. Toisella puolen sänkyä yöpöydäksi toin varastosta mieheni koulussa tekemän jakkaran. Juuri nyt itse tehdyt puutyöt näyttävät aika ihastuttavilta.

 


 

Joskus halusin symmetriaa, samanlaiset yöpöydät jne., mutta poikkeavuus tuo kivasti särmää ja kiinnostavuutta sisustukseen.

 


Mietinnässä on, tilaisisinko valkoiset vai ihan jotain muuta sävyä lakanoiksi. Meillä alkaa petivaatteet hajota, joten pitäisi uusia hommata. Tykkään että olisi kolme lakanaa ja vaikka neljä pussilakanaa. Valkoisiin ei kyllästy, mutta toisaalta tykkään myös noista lakanoista, mitkä näkyy kuvissa, tummat kuviolliset.

Sellaisia sisustusajatuksia helmikuun alkuun.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo soikea matto on ostettu? Tosi kaunis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ellokselta tilattu villamatto, aivan ihana <3

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.