14 joulukuuta 2016

14. KEITTIÖSSÄ: SUUSSASULAVA PORKKANAKAKKU

kitchendecor, interior, lampaantaljat, keittiö, sisustus
kitchendecor, interior, keittiö, sisustus
porkkanakakku, koristelu, leivonta
porkkanakakku, koristelu, leivonta
kitchendecor, interior, lampaantaljat, keittiö, sisustus
porkkanakakku, koristelu, leivonta
kitchendecor, interior, keittiö, sisustus
porkkanakakku, koristelu, leivonta

Joulukuussa tulee kyllä puuhailtua keittiössä ennätysmäärä. Ruokaa ja leivonnaisia. Uusien reseptien kehittelyä ja testailua. Vanhoja tuttuja ja uusia makuja. Ja vieläpä tänään mietin pienen joulukinkun paistamistakin. Nimittäin onhan se juuri uunista otettuna niin makoisaa. Kehittelin porkkanapiirakan ohjeestani porkkanakakun. Ja tuosta tuli just täydellinen täytekakku. Parasta varmaan mitä olen aikoihin syönyt!

4 kommenttia:

  1. Todella herkullisen näköinen kakku! Minun joululeipomiset jää valmistaikinoista tehtyihin pipareihin ja torttuihin. Ehkä joululimppua teen vielä, koska kaupasta ei saa niin hyvää kuin itse tekemällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli täydellistä ;), nimittäin miehetkin kehuivat kilvan.. silloin on leipomus onnistunut :D. Meinasin alkuun laittaa reseptinkin tänne, mutta enpä raaskinut kun niin hyvää tuli.

      Poista
  2. Oi, laittaisit vaan ohjeen... Näyttää niin hyvältä, että mielellään tätä voisin jouluksi testata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä sulle ohje: Eli tee taikina tuolla piirakan ohjeella (linkki tuossa "porkkanapiirakan ohjeestani" kohdassa tekstissä. Siitä tuli mulla 2 pientä kakkua (noin 15 cm halkaisija). Sitten paista noin 200 asteessa 50min (kokeile onko jo kypsää). Sitten täytteeksi kahteen väliin, yhteen kakkuun, laitoin tuon piirakan kuorrutteen (linkissä ohje) sekä keitin kinuskikastiketta ja kahden passionhedelmän sisustan.

      Kuorrutin 3 dl kermaa ja sitten valutin loput kinuskikastikkeesta päälle. Ja koristelu oman maun mukaan. Vielä ehdit jouluksi leipoa :).

      Poista