09 joulukuuta 2016

9. LISÄÄ JOULUKORTTEJA

  
Jottei korttipajassa olisi liian yksinkertaista tein tänä vuonna vaikka sun millaisia joulukortteja. Ensimmäiset kortit oli pastellin sävyisiä ja nämä loput perinteisempiä. Nämä on sitten ne lähetettävät kortit. Nopeasti sitä saa valmiiksi suuremmankin satsin kortteja, taisin tehdä reilu 50 korttia. Ensi vuonna meinasin testata vuorostaan kuvien painatusta (jos enää muistan, heh). Nyt enää puuttuu osoitteiden kirjoittaminen ja postitus, jospa tänään saisin senkin tehtyä. Kaunista perjantaita!

7 kommenttia:

 1. Itse taas päädyin siihen mahdollisimman yksinkertaiseen ja kaikki samalla periaatteella kortteihin ;) Ihania kuvia korteista olet ottanut ja kivoja ideoita sinulla ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei mutta jos on hyvä malli niin miksi tehdä monenlaisia :). Tänä vuonna tein kortit niistä materiaaleista mitä kaapista löytyi, hyvin sain tuhottua vanhat jouluiset paprut ja kartongit :).

   Poista
 2. On ollut ihanaa lukea blogeista erilaisista joulukorteista - inspiraatiota on riittänyt! Erityisesti ihastuin tuohon tummansinisen ja paperin kontrastiin, kauniilta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa miten kiva on aina sitten vuosien päästä käydä kurkkaamassa millaisia kortteja sitä tulikaan tehtyä :). Niistä tuli kyllä kivat!

   Poista
 3. Kauniit kortit ja hienosti kuvattu!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja upeita kortteja! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.