01 joulukuuta 2016

1. JOULUKORTIT EUKALYPTUKSEN OKSISTA


Hyvää joulukuun ensimmäistä! Edellisvuosien tapaan jouluisia ideoita joulukalenterin muodossa. Tein monenlaisia joulukortteja ja tässä ensimmäinen erä. Pastellisia, erilaisia eukalyptuksen oksia käyttäen. Näitä kortteja ei voi postittaa ehjänä, joten nämä on annettava. Loisto idis kierrättää kuivuneet eukalyptukset. Ja näitähän voisi käyttää synttärikortteinakin.. Täältä ja täältä löytyy edellisvuoden kortteja. Joko siellä korttipaja on käynyt kuumana?

12 kommenttia:

 1. Kauniita <3 Mä en oikeesti kestä näitä sun kuvia, kun ovat vain niin kauniita joka ikinen kerta! Sun pitää ehdottomasti laittaa se PIN THIS nappula tulemaan joka kuvan päälle niin jengi voi pinnaa niitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon ihanasta kommentista <3. hmm.. laittaisin jos osaisisin, pitää perehtyä :)

   Poista
 2. Kauniita on. Minä ostin tänä vuonna kortit, kun sattui sopivat kohdalle. Tosin, voihan olla, että korttiaskartelupaja vielä tuleekin pystytettyä, kun joulukuun tullen näitä ideoita tulee nonstoppina mieleen :). Ainakin yhdenlaisia kortteja on pakko kokeilla :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta, noita tehtiin jo -90 luvulla. Ja tästä postauksesta pitäisi saamasi rahaa........................

   Poista
  2. Hanna: niinhän se on, idis kun tulee niin se on tehtävä :D. Pitäis vielä kirjoittaa ja postittaa.. olevinaan ajoissa mut se meinaa jäädä viime tippaan.

   Poista
  3. Anonyymi: kiva, sama idis ollut jo silloin :). En ole aiemmin tajunnut käyttää noita kuivuneita oksia kortteihin! Pitää jatkossakin säästää keoska tuli mielestäni niin kauniita.

   Voi että kukahan tästä maksaisi :D :D. Tätä tehdään kyllä ihan vain harrastuksena ja niistä kun ei saa rahaa ;)

   Poista
 3. Oi miten kauniit ja yksinkertaiset kortit!

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän kauniit! Mun on kyllä pakko ostaa noita eukalyptuksen oksia, on niin ihanan näköisiä kuivuneenakin :) Meillä on 30 kappaletta itse tehtyjä joulukortteja valmiina, pitäisi vain kirjoitella kuoret ja viedä postiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itekin noista noista niin, että taidan jatkossakin säästää kuivuneet oksat. Hei suosittelen nimittäin nättejä maljakossa kuivuneenakin! Joo, mullakin vielä kuoret kirjoittamatta.. pitää metästää osoitteita taas kerran.

   Poista
 5. Todella kauniita, ihana idea 💖

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.